tiistai 4. marraskuuta 2014

Aamu ja neljäs päivä

5. päivän aaamun ajatus
Yksi varmimmista onnistumisiin johtaneista
neuvoista on se, että kun autat ihmisiä
onnistumaan, he tuottavat haluamasi tulokset.
Keskity ihmisiin, älä tuloksiin.


8 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
Hallitukset ovat antaneet onnistumiseen johtaneita neuvoja ja mikä on tulos. Me ihmiset olemme epäonnistuneet seuratessamme johtajaa. He ovat keskittyneet enemmän henkilökohtaisiin saavutuksiinsa. Ihmiset on unohdettu hölmöläisen liikaalastatuiksi hevosiksi.
Tyhjätaskut ovat olleet näkyvästi maailman rikkaimpien vuosikokouksissa kutsuttuina. Herää kysymys, miksi heidät on kutsuttu. Siksi kun nähdään mitä Suomesta vielä voisi hyötyä. Olemme saaneet opetuksen.
- Älä tee niin kuin minä teen, tee niin kuin minä opetan.
Oma esimerkkini on ollut vanhempien omaishoitaminen. Kunta ja kirkko näkivät sen hyväksi vanhusten hoidossa. Valtio oli toista mieltä omaishoitajan henkilökohtaisesta onnistumisesta/rikastumisesta. Antoi asetuksen omaishoidosta 1993 alentaen kunnallisen kotihoidontuen 1700 markasta 1070 markkaan. Kunta täydensi asetusta maksamalla  verot vähennettynä minulle ja perimällä jäännöksen isältä palvelumaksuna kunnalle minun tekemästä työstä. Lopputulos oli +/- 00+ tai 00- ihan sama
Ihmisten onnistumista jarrutti valitusosoite, jos ajattelit toisin. Kotikunta, kotikirkko, kotimaa ovat hätää kärsimässä. Koti, uskonto ja isänmaa eivät ole tämän päivän puolustettavia arvoja. Puoluepolitiika ei keskity ihmisten onnistumiseen, vaan taloustilanteen tuloksiin, joka on yksyhteen "vain Kyproksella menee huonommin" ja asetus omaishoidosta vuodelta 1993.

Ilta on aamua viisaampi huomaan selatessani päivän otsikoita. Hankalan naapurin ei kannata muuttaa nimikkokadulleni. Hillitsen uteliaisuuteni enkä lähde kuvaamaan Mairenkadun kylttiä. Jos matkani sinne suuntautuu on kamera varmasti mukana.

Jos olet hankala naapuri, älä muuta ainakaan tänne - ESS.fi


Mairenkadusta tulee päättyvä katu, jonka varrella kaikki kiinteistöt sijaitsevat. Kuusi metriä leveä ajorata suljetaan Nikkarinkadun puoleisesta päästä, ja liikenne tonteille kulkee Kerintien kautta.

Suomi peränpitäjissä komission ennusteessa

Aamun ajatus
Elintasomme määräytyy sen mukaan mitä saamme,
elämämme sen mukaan mitä annamme.


Elintasoa on määritelty tulojen suuruudesta mitä on saanut. Ja onhan niitä saaneita. Elämää sen mukaan mitä he antavat. Samalla mitalla ei toteudu tässä elämässä. 

Nämä ovat suomalaisten suosikkipaikkakunnat ... - Iltalehti
Uteliaisuuttani katsoin Suomen suosikkipaikkakunnat. Lahti ei ole päässyt kymmenen listalle asumisessa eikä lomailussa. Turvapaikan hakijana tämä on minulle paras paikka. Kaupungin katolta on lyhyt matka mennä asioille mäkeä alas kumpaankin suuntaan. Takaisin paluu on kiipeämistä vastamäkeä kummastakin suunnasta ja hissillä ylös katolle.


Eroilmoituksia toisensa perästä. Otan osaa kokemuksessa myötäeläen.
"Erottaminen oli sääntöjen vastaista ja mielivaltaista vallan käyttöä tekaistuin asioin, jotka eivät pitäneet paikkaansa. Sillä oli osittain vaikutusta päätökseen."
– Laila Koskela

20 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1994: Julkaistiin entisen Yhdysvaltain presidentin Ronald Reaganin kirjoittama kirje, missä hän ilmoitti sairastavansa Alzheimerin tautia.

Välikysymys talouspolitiikasta
Välikysymys hallituksen talouspolitiikasta. Perussuomalaiset ja keskusta kysyvät, mihin suuntaan hallitus vie Suomen taloutta. Suora lähetys eduskunnasta.

Omaa psykiatrisen hoidon tarvetta selvitän vastaamalla monisanaisesti Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn 1. kysymys
1. Oletteko pohjimmiltanne tyytyväinen elämäänne?
o Kyllä
o Ei 

Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn 2. kysymys
2. Oletteko luopunut monista toiminnoistanne, kiinnostavista asioista tai harrastuksistanne? 
o Kyllä
o Ei  

Geriatric depression screening scale, GDS - depressiokyselyn 2. vastausta antaessani rastitin kaikki 30 kysymystä kyllä- ei rasti ruutuun menetelmällä. Sain vastauksen; 

Testin tulos on 0 pistettä. Normaali.
Show must go!  

Ei kommentteja: