tiistai 14. lokakuuta 2014

Ahneella on....kaikkea


Ohjelmissa eletään oikeasti vuotta 1994.
Kolme viikkoa olen saanut nauttia stailatusta kodista. Pois on kannettu rikkonaista elektroniikkaromua. Osaksi käyttökelpoista, mutta ilman toimivia yhteensopivia osia. Pyysin jättämään koskematta arkistot 1991 - 2000. Etsin illalla postikassin ja muistitikulla olevan Lukulehti -linkin Näytön paikka paperiversion. Siinä pussissa on kaikenkokoiset kirjekuoret.

Iloinen rohmu Aamiastarjottimella

Ekaluokkalainen Viivi haluaa säilyttää kaiken mahdollisen, mitään ei heitetä pois. Ei styrox-palasia pakkauslaatikoista, saati pakkauslaatikoita, ei myöskään aikaa sitten tyhjentyneitä ilmapalloja, puhumattakaan leikkimättömiksi jääneitä leluja. Viivin isä katseli tavarapaljoutta kummastellen ja kysyi Viiviltä, että tiedätkös sen vanhan suomalaisen sanonnan: "Ahneella on...." johon Viivi jatkoi silmät loistaen: "KAIKKEA!" -Maria

Kaikki on tallessa huomasin papereita selatessa. Löysin itseni verkkokirjoitustaidottomana Lahden Työväenopiston projektikoulutuksissa. Opetusohjelmat olivat tallessa 2004 - 2007. Pisteet kerää kokonaan se, joka sekoittaa hyödyn ja huvin -Horatius  Verkkokirjoitustaito antaa minulle hyödyn ja huvin.

Ekaluokkalaisen Viivin tavoin oppimishaluisella ahneella on kaikkea. Loppu on teilattu rasistisesti. Ikä 61/64 vuotta ehdoton eikä yrittäjälle kertynyt työhistoriaa. Se oli ahneen päähänpinttymä, ettei Suomessa enää  kaikki jatka elinikäistä oppimista säästösyistä. Raha ei ollut motiivini 1994, sitä hankkivat sijoittajat realisoimalla omistuksiani. Pysyn kuitenkin uudella vuosituhannella, ovathan kertyneet tiedot päällimmäisinä. 

Tätä on kuntauudistus ja sotepalvelut. Tutkimus on tuottanut tohtoreita omaishoidon korvikkeena. Kun asiat menevät myttyyn, se ei anna terveitä vaihtoehtoja, kuinka omaishoito pitäisi järjestää. Olen ottanut etäisyyttä asiantuntijana selvitellä, kuinka zu Hausen Pflegen onnistui. Poliitikot käsittelevät omaishoitoa säästöinä yhteiskunnalle, eikä siitä ole päästy asetusta 1993 pidemmälle.

Avara luonto: Pohjois-Amerikka, yle tv1
Kuva: Avara luonto
Kaktus sukupuuna on kasvanut, mutta korpit pitävät aamupalaverin lapsuuskodin uimarannassa. Viekkaudella ja vääryydellä havittelevat rantaa omaan käyttöönsä. Omakohtaisena kokemuksena asianajajan takinkääntötemppu YYE:n lahjotuilla päätöksillä palkkionsa varmistamiseksi Maanmittaustoimistossa. Hyväuskoista perijää on höynäytetty.

 https://i.ytimg.com/vi/L2Qw2ljbJYQ/mqdefault.jpg

ВИТАС.ПУСТЬ ГОВОРЯТ.22.05.13

Tätä täytyy sulatella


Ei kommentteja: