keskiviikko 27. elokuuta 2014

Tiekarttaa luetaan meillä kuin piru raamattua


Boistö

Boistön rantasauna. Kuva: Boisto.fi 
 Tämän ns. Boistön ohjelman julkistaa venäläinen Kommersant-lehti
Humanitaariset ja oikeudelliset asiat 
Valinnainen tutkinnon osa: Inhimillisten voimavarojen kehittäminen
Humanitaariset ja oikeudelliset asiat = Inhimillisten voimavarojen kehittäminen. Meillä halutaan käydä sotaa kunta vastaan kuntalainen. Kuntauudistus vaihtaa koko itsenäisyyden ajan paikallaan eläneet sijoittajiin, jotka eivät tulleet tekemään työtä eikä lisääntymään. He tulivat hakemaan lisäarvoa mökkiplänttiin sijoittamalleen rahalle.

YEAT on yritys jatkaa elämää vanhempien kuoleman jälkeen. Omakohtaisena kokemuksena se on tehty tyhjäksi kuntauudistuksella ja sotepalveluilla. Neljänteen  (4.) käskyyn liittyy lupaus.  
Lapset, olkaa vanhemmillenne kuuliaisia Herraa totellen, sillä se on oikein. ”Kunnioita isääsi ja äitiäsi” on ensimmäinen käsky, johon liittyy lupaus: ”jotta menestyisit ja eläisit kauan maan päällä”. Ja te isät, älkää herättäkö lapsissanne vihaa, vaan kasvattakaa ja ojentakaa heitä Herran tahdon mukaan. (Ef. 6:1–4)

Omaishoitajana 1991 - 2000 olen saanut kokea, mistä rahat järjestyivät vanhempien hoitamiseen kotona, perinnön jakamiseen kaikille velattomat osuutensa ja vanhempien ostaman osakkeen säilyminen vanhimman veljen käytössä. En ollut silloin pakolainen vaan paluumuuttaja 5-kymppisenä.

Pakolaisten palaaminen ja heidän avustamisensa. Sodan jälkeen aselepo ja rauha.

  •  - Hyvinvointivaltiossa sosiaalinen sota. Kuka saa hoitaa ja ketä hoidetaan.

Kukaan ei ole profeetta omalla maalla. Kunta antoi kotihoidontuen halvaantuneen äidin ja syöpäsairaan isän hoitamiseen kotona. Valtio antaa asetuksen 1993 omaishoidosta. Siitä alkoi kunnan toteuttama kierre, tuki aleni 1700mk:sta 1070 mk:n. Minulle maksettiin verot vähennettynä, perittiin isältä palvelumaksuna takaisin kunnalle minun tekemästä työstä. 
Sijoittajien ahneutta sain velattomasta työhuoneesta rahaa. En odottanut välimiesoikeuden väliintuloa.
- Jos nyt et luovu työhuoneestasi, se otetaan sinulta ilmaiseksi.

– Omaisuusvahinkojen korvaaminen sekä asuntojen ja kaupallisten rakennusten jälleenrakennus. 

  • - Hyvinvointivaltion kaatopaikalla kunta toteuttaa uusjakoa sijoittajien eduksi alkuperäisten asukkaiden kustannuksella. 

Jakamaton kantatila kokee ansiottoman arvonnousun lomakiinteistönä vakituisine asukkaineen vuodesta 1900 lähtien.
- Kunta naapurina, tiekunta isäntänä ja kunnan uusrikkaat sijoittajat edunsaajana käyvät "Tiekarttaa Länsirannalla". Paikka on Vihtaniemellä lapsuuskodin uimarannassa. Sattumalta se on perintöosani jakamattomalla kantatilalla. Muukalaiset saavat hautausmaan, onhan sijoittajia haalittu Moskovasta asti.

– Sodan aikana tapahtuneiden rikosten uskottava tutkiminen.   

  • - Sotasurma -projektista en löytänyt setäni, Juho Taavetin, tietoja. Hän sai nimellisen muistolaatan isovanhempien hautakiveen

– Armahdus niille taistelijoille, jotka eivät ole syyllistyneet sotarikoksiin vihollisuuksien aikana.

  • - Sotaa käydään vielä kahtia jaetussa Suomessa ja juhlitaan 4.6. valkoisten voitonjuhlien paraateja paraateilla. Sen todistaa Vapauden patsas Kaupungintalon puistossa ja Punavankipatsas Fellmannin pellolla.
Kysyin isältä syitä veljensä vangitsemiseen.
- Oli torpparin poika (punainen syntyperä), vaatturinopin käynyt. Osallistui nuorten rientoihin työväentalolla. Siinä niitä syitä hakea vankilaan pyssyjen kanssa isovanhempien silmien edestä. 


Punainen syntyperä vedettiin esiin palatessani syntymäkuntaani vanhempieni omaishoitajaksi. Öllin isä piti siitä huolen ja pysyi alkutilanteessa lupaamalla isälle havuseppeleen kuoltua haudalle sotaan osallistumisesta.
- Ehtiihän tuon sittenkin, sanoi isä liikuttuneena kuultuaan minulta valkoisen veteraanijärjestön puh. johtajan lupauksen.
-Pitäisikö se minun vielä pyytää? En pyytänyt enkä ilmoittanut isän kuolemasta hautaustoimistoon, joka odotti saavansa järjestää vielä viimeiset peijaiset.
- Jospa se ei ole kuollut, kun tänne ei mitään ole ilmoitettu. Tämä on se hierarkia mikä vallitsee tasa-arvoisessa yhteiskunnassa. 


Lapsilisäleikkauksen kompensaatiota ei saa ne pienituloisimmat, jotka eivät maksa veroja. He kärsivät leikkauksen kokonaisuudessaan.

-  "Tämä ei ole leikkaus." "Tämä ei ole leikkaus." Julistaa Huovinen painokkaasti ministerinä eduskunnassa.

Ulkomaat |

Porošenko: Valmisteilla tiekartta tulitaukoon


Kompetenssi

Neljän hatun varhennettu vanhus
Olen muutos, jonka haluan nähdä


1961
Suonenjoen yhteislyseo


Omaishoitajat ja läheiset ry:n
10-vuotisjuhla

TÄSTÄ ALKAA TUNTEMATON METSÄ

1986-  prokura    –  sertifikaatti
Amerikkalainen
unelmahattu
YEAT
7-kymppinenkin voi
vaihtaa työpaikkaa,
kun tuotteesta ei ole
tarvinnut luopua.

- Onko äiti kuollut? kysyin isältä, kun hän soitti aikaisin aamulla.
- Ei, hän haluaa siirtää lapsuuskodin perikunnalle mutta ei tiedä kuinka se tapahtuu.

- Otan siitä selvää lakimieheltä. 
Tuusniemellä ei ollut puolueettomia tahoja kysyä mitään neuvoa. Aina he katsoivat ensiksi oman etunsa ja omaisuus vaihtoi omistajaa kuolleitten sielujen metsästäjille.

- Kuinka siirretään lapsuuskoti perikunnalle? esitin kysymykseni puolitutulle Pekalle.
- Kuka on kuollut?
- Kukaan ei ole kuollut.
- Perikuntaa ei ole ennen kuolemaa. Vanhemmat antavat lahjakirjalla omaisuutensa lapsilleen.

Lahjakirjoja laadittiin kahdeksalle lapselle. 
- Suljetaanko aviopuolisot ulkopuolelle.
- Suljetaan.

Me sisarukset hyväksyimme lahjakirjat. Äiti pystyi enää kirjoittamaan puumerkkinsä, mutta oli tietoinen lahjakirjan vapauttavasta siirrosta. Lapsuuskoti on meidän kahdeksan yhtä suurilla 1/8 osuuksilla. 
Sisarukset ottivat kaiken valmiina vastaan. Ne aviopuolisot alkoivat aivopesun, että minä olin saanut kaiken.

Ennen lahjakirjoja isä kertoi kunnan tiehankkeista meidän lapsuuskodin rannassa ja niemenkärkeen maan halki rasitetienä kunnan uusrikkaille mökkiläisille. Juopahtava lakimies edusti isää tietoimituksessa. Kunta otti tien juosten kustuja juoperoita pitkin. Olihan karjapolut jo hävinneet maisemista. Valitin isän puolesta tietoimituksesta, mutta yleinen etu/sijoittajat meni yksityisen edun/Tirkkosen suku edelle. Kirjoitin oikeusasiamiehelle ja sain ympäripyöreän vastauksen.
- Kun ylhäältä kysytään, ylhäältä vastataan. Tähän vetosi ulosottomies pyytämässäni tietoimituksessa paukutellen henkseleitään lahjottujen päätösten suomalla varmuudella.
- Mehän voimme ottaa koko maan.

Seuraan mielenkiinnolla päättäjien puheita Ukrainan kriisissä. Sama ylimielisyys kohdistuu pientä ihmistä kohtaan kotimaassa. Siksi kysynkin ehdokkaalta.
- Olen hoitanut lapset yksinhuoltajana ja vanhemmat hautaan omaishoitajana. Mitä olen jättänyt tekemättä, että minua näin kohdellaan jokaisella byrokratian askelmalla?

Yrittäjyyden uudet tuulet puhaltavat Vesijärvellä. Hulluilla on aina purjetuuli ratkaisuihin, jotka johtavat välien selvittelyyn, kuka on maailman valtias.

Kaikki on vinksinvonksin
tai ainakin heikunkeikun.
Arvaas oikun eikun,
kuka oon, joko arvaat sen?


Ullan nimi on Ulla
nimi toinen vain on mulla
Jos et millään arvaa
sanon suoraan sulle sen 

-Pippi Långstrumppa/Peppi Pitkätossu
ICH BIN - ICH HABE - Olenko kääntynyt itseäni vastaan olemalla ja omistamalla?  

Ei kommentteja: