sunnuntai 24. elokuuta 2014

Salaisuus

Lapsia uimakisoissa kuvailleen miehen hallusta ... - Iltalehti

Wallander: Salaisuus Näitä salaisuuksia voi peittää aikansa, mutta kun samaistuu tapahtuneeseen on valmis epätoivoisiin tekoihin. Siksi minulla ei ole pyssyä.

Wallander: Salaisuus11-vuotias poika löytyy kuolleena kallionkielekkeen alta ja ilmenee, että hänet on surmattu raiskauksen jälkeen. Stefan Lindman tuntee pojan isän ja lupaa selvittää murhaajan, vaikka joutuukin virkavapaalle poliisin sisäisen tutkinnan ajaksi. Välit työtovereihin kiristyvät ja Stefanin ahdinkoa lisää vuosien takainen synkkä salaisuus. Ohjaaja: Stephan Apelgren, Ruotsi 2006 (90'). Pääosissa: Krister Henriksson, Johanna Sällström ja Ola Rapace.

Yle: Laura Räty muunsi sivutulojaan verottomiksi osingoiksi

Mistä näitä muuntajia aina löytyy? Eihän meillä enää ole muuta taloutta kuin harmaata. Kuntauudistus alkoi 1993 ja lääkärit innokkaimpia järjestelemään terveyspalveluja. Mikään ei tule enää yllätyksenä.

Katsoessani kabareeta viidakossa löysin yhteneväisyyden Stubbin polvihousuihin ja varvassandaaleihin ilmestyessään rennosti tapaamiseen, jossa pukukoodia ei ollut mainittu. 

Polobi on minulle tuttu aikaisemmasta näkemisestä. Hän tuli vastavierailulle Ranskaan kaverinsa kanssa. Yhdyn heidän näkemykseensä sotaa käyneiden maiden maanviljelyksestä. Pellosta nousee sotaromua ja siihenhän tässä ollaan menossa. Papualla tilaa riittää eikä kukaan joudu seisomaan kirkon ruokajonoon. Polobi osaa jo käyttää kameraa kuin Stubb ikuistaakseen ensihymyn tultuaan valituksi puolueensa puheenjohtajaksi ja sen seurauksena pääministeriksi. Minihallitus miniajan ehtii paljastaa kaikki muuntautujat kuin kloonit edellisistä muuntautujista.

Papualla osataan pitää hauskaa, meille tarjottu pureskeltava lähentelee haaskaa.

Kiehtova maailma: Kabareeta viidakossa

http://areena.yle.fi/static/mk/images/previews/52/52c356f28c4f436580e61aff317e52de/52c356f28c4f436580e61aff317e52de_1393337689610_720.jpg

Ranskalaiset kabaree-tähtöset kutsutaan Papua-Uuteen-Guineaan, kun paikalliset heimomiehet tarvitsevat oppia tanssikilpailuun. Molempia tanssiryhmiä yhdistää mieltymys näyttäviin sulkakoristeisiin ja kasvomaalauksiin. (U) HD  

Ei kommentteja: