tiistai 29. heinäkuuta 2014

Hurma on haihtunut

1981: Walesin prinsessa Diana eli lady Diana Spencer ja Walesin prinssi Charles menivät naimisiin.

Tohtori lyttää Stubb-huuman: "Voi romahtaa raskaasti" 


Itse tapahtumat ovat muhineet mielessäni inhorealistisen kriittisinä. Otsikot vilahtavat ohi, mutta löytyy muita aihetta sivuavia kannanottoja. Ministeri menetti pestinsä viestiteltyään ahkerasti naisille. Kataista kyrsii rankasti ja kutsuu Stubbin tuntemattomuudesta sijaistamaan erotettua ministeriä. Kanervalla on sanansija tämän päivän politiikassa, Stubbin itserakkauden tuntien hän päätyi minihallituksen pääministeriksi Kataisen seuraajana. Näinhän ne pienet piirit pyörivät välittämättä mitään sodan uhkasta. Yli 1000 km maarajaa erottaa meidät sotaakäyvästä naapurista, jolla on intressinsä rajan tällä puolella.

Norsulaumassa valitsee uros, jolla on must -aika menossa. Aasien vainun vetäminen kertoo uusille yrittäjille, että oon voimissain. Näinkö hormoonit määrävät meidänkin edustajien pörhistelyt. Pitäkää mölyt mahassa ja keskittykää yhteisten asioiden hoitoon. Muista henkilökohtaisuuksiin menevistä twiitailuista en halua nähdä, lukea enkä kuulla mitään. Luonto on lakannut puhumasta ihmisille, jos vielä kuitenkin tikanpojan puuhun vetää. 


Putinin lähipiiriläinen FT:ssä: "Eurooppaan on tulossa sota"

 - Sano Annulle, nyt on sota. Minutkin siihen on vedetty mukaan vanhempien kuoltua. Se on Vihtaniemellä sotana Tiekartta Länsirannalla. Länsiranta on meistä seuraava mökkipläntti kunnan puolella. Hän kuitenkin ryhtyi veljeilemään kunnanedustajan kanssa meidän läpsuuskodin uimarannassa saadakseen sen itselleen pelastuslaitoksen harjoittelupaikaksi ja Antikaiselle huvilapaikan meidän mummonmökin paikalle. Minusta on tullut sotakirjeenvaihtaja 10 omaishoitovuoden jälkeen vanhempien kuoltua. Lukulehti Verkkokirjoittajan talon pöydällä kertoo tapahtumat tähän asti, mitä on tapahtunut 73 vuoteen elämässäni.

Ei kommentteja: