tiistai 17. kesäkuuta 2014

Katson myöhemmin kun osaan koodata VITAS 2009.06.30 微笑吧 Smile _Jurmala

Haja-ajatelmia keskikesästä: Akustinen kulta-aika eduskunnan täysistunnosta vuodesta 2011.

VITAS 2009.06.30 微笑吧 Smile _Jurmala 

Juhannusmuistio 2014

Lapinlahden Lintujen ortodoksimunkkien kuoro huvitti ja närkästytti 1990-luvun yleisöjä ja tv-yhtiöiden ohjelmajohtajia.

Munkit ilmestyivät ruutuun vuonna 1990 Maailman kahdeksan ihmettä -sarjassa, jossa he sovelsivat ortodoksista hymniperinnettä omaperäisesti.
Laulava miesjoukko vaihtoi mielipiteitä niin yhteiskunnallisista kysymyksistä kuin luostarin arkiasioista, etenkin kellarissa muhivasta kiljusta.
Tästä on Suomen juhannus tehty. Vältytään tänä mittumaarina pitkään auringon tujottelulta ja päähän sattumiselta, kun vietetään kylmää juhannusta. 18.6.2014

Se on pienestä kiinni - millin tuhannesosan reikä kirkastaa jätevedet(17.6.2014 21:30)

Jospa tuo tieto olisi ollut kunnassa, kun virittelivät jätevesipuhdistamoa Pahkasalon saareen. Putket eivät kestäneet veden alla. Tämä oli Juojärven juomakelpoisen veden laimentamista jätevedellä.  Minun aikana kunta toi sijoittajat Vihtaniemeen vedenhakumatkalle. Minunko olisi osallistuttava maksajana Juojärven ympäröimän Vihtaniemen vesiosuuskuntaan sijoittajien eduksi? Ei tullut keidasta eikä kameleille juottopaikkaa, tuli lama ja sota. Murheita muistaisi ken laulajan juhannuksena ja jouluna tiettömän taipaleen takana.


VITAS 2009.06.30 A Song about Vitas_Jurmala (中文字幕)

VITAS 2009.06.30 拉美莫爾的露琪亞 Lucia Di Lammermoor_Jurmala


Kaupunkijuhannukset kuuluvat minun kesään. Se ei estä valitsemasta mieleistä seuraa Jamaikalta. Tähän juhannukseen kuuluu jalkapallo ja Vitas Jurmalassa.
Pieni määrä on nähnyt videot, mutta katsojamäärät lisääntyvät, kun joku on viitsinyt vilkaista.


Loppuelämäni ensimmäiseen juhannukseen kuuluu Veteraanin iltahuuto, Ali Elkharam ja tyttökuoro. Olemme saaneet viettää juhlamme itsenäisessä Suomessa. Baltian maiden historia on toinen. Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen he vapautuivat ja kiireesti he ovat valinneet lännen tuekseen ja turvakseen. 

Suomi-neito on kahden tulen välissä. Siitä on tullut politikoimisen väline. Sotilaallinen yhteistyö houkuttaa Amerikan kanssa, mutta mahtava Venäjä on otettava huomioon. Vai onko? Valta on puolueilla, joiden kannatus kasvattaa suosiota. Näin helposti vaihtuu pääministeri, yksi jättää ja toinen ottaa.  

Johanna Korhonen aamuhartauspuheensa jälkeen messusi Talousmessun, joka muistuttaa Lapinlahden Lintujen luostarilaulua. Jos se olisi venäjää, en siitä mitään ymmärtäisi. Olen kuitenkin seurannut lättisyntyistä Vitas'ta aivan lapsesta ja mitään kaksmielistä tulkintaa en hänestä löydä. 
Näen paljon yhteistä laulajien persoonallisuuden välillä  -Ali ja Vitas. Ali vasta uransa alussa, Vitas suosion huipulla.

Ei kommentteja: