perjantai 20. kesäkuuta 2014

Juhannus

Iloisia tunnelmia maalle saavuttaessa 
Ikonen (san.Leino): Juhannus (Jorma Huttunen, tenori, ja Cyril Szalkiewicz, piano). Beethoven: Iloisia tunnelmia maalle saavuttaessa, sinfoniasta nro 6 (Pastoraali) (RSO/Sakari Oramo). Linsén: Kesäpäivä Kangasalla (Tampereen filharmoninen kuoro/Heikki Liimola). Honegger: Kesäpastoraali (Ranskankielisen Sveitsin orkesteri/Fabio Luisi).Tuntematon: Älä vedä jalkaasi mustia varsikenkiä (Siobhan Stagg, sopraano, ja La Compania/Danny Lucin). Schubert-Liszt: Kehräävä tyttö (Sonja Fräki, piano). Orejón y Aparicio: Mariposa de sus rayos (Carol Ann Allred, sopraano, ja Chatham Baroque). Busoni: Kultaselle (Dorothy Lawson, sello, ja Steven Blier, piano). kansanlaulu (sov. Erkki Melartin): Passaahan sitä (Ture Ara, baritoni, ja Elsa Aro, piano). 

Odotettavissa iltaan asti. 
18.45 - 21.00  Kino: Sinuhe, egyptiläinen
21.00 - 22.20 Mustarastas laulaa
22.00 - 23.30 SVT: Wienfilharmonikerna på Schönbrunn
22.05 -23.10 Radioateljee esittää: Juhannus - akustinen kulta-aika
Kuunteluaikaa lähetyksen jälkeen ei tule. Palaan siihen eduskunnan täysistunnossa
tiistai 28. kesäkuuta 2011 Onnelliset

Koko viikko on mennyt palautumisessa tähän päivään. Juhannusviikon ilmoitusasioihin olen varannut aikaa ensi viikolle. Se odotetuin kirje ei tullut vielä, joten aloin epäilemään, onko kiinteistövero-oikaisu mennyt perille. Tiedänhän sen, että "kaikki asiakaspalvelupisteet ovat varattuja, soita hetken kuluttua uudelleen". Tähän on johtanut viestinnän nopeutuminen hömppähömpässä, mutta asia-asioissa kaikki kestää viiveellä. Poikkeuksena on minihallitusneuvotteluiden lopputulos ennen juhannusta. Mikä pitkittyy, se mutkistuu kuin omaishoito asetusasteelle. Eihän sitä ollut tarkoitusta ratkaistakaan. 

Omasta puolestani voin sanoa, se ei ollut rahasta kiinni. Tiesin, mihinkä minut oli kutsuttu ja sen tein niillä inhimillisillä voimavaroilla, jotka minulle on annettu. Nuoret poliitikot halusivat asioiden olevan toisin eikä tarvita kuin yksi kouhottaja, kun koko hallitus on samaa mieltä.

Olen ollut uupunut, mutta en sairaaloisesti masentunut. Oikeastaan osoitteet aivopesuun paljastavat lähettäjän olevan aivopesun tarpeessa. Lukiessani potilastietoja huomaan monta kertaa lääkärin puhuvan itsestään enemmän lääkärinä kuin minusta potilaana. Samaa kuulen poliitiiselta edunvalvojalta, joka ryhtyy ajamaan alas toimivaa reumasairaalaa ja laillistettuja hierojia kavereidensa tieltä kilibailuissa.

Hovioikeus lievensi valviralaisten tuomioita valelääkärijutussa (19.6.2014 15:27)

Juupas - eipäs väittely ratkaistaan käräjillä. Päätökseen tyytymätön valittaa hoviin ja viimeiseksi Euroopan tuomioistuimeen ja saa mieleisensä päätöksen unennäöstään.
Asioiden eteenpäin viemiseksi pyysin tietoimituksen saadakseni lapsuuden uimarannan omaan käyttöön. Lahjotun tuomarin johtaessa katselmusta tiekunnan edustajat puhuivat läpiä päähänsä. Ainoaa naista kohtaan 6 ukkoa käyttätyi kuin ukot joukkoraiskauskohtauksessa. Kysyinkin viimeisiltä paikalla olevilta, tuomari ja 2 uskottua miestä, kuinka tässä näin kävi.
- Rakenna uusi tie rasitustien lisäksi, saat rannan takaisin.
- Mitä perkeleitä te luulette olevanne, kun esitätte minulle vaatimuksia?
Silloin toinen uskotuista miehistä alkoi tärisemään, kun huomasi tehneensä virhepäätöksen.

Vuosi kului, veneluiskan rakentaminen oli tiekokouksen esityslistalla. Pyysin nuoria menemään tiekokoukseen puolustamaan perintöänsä. Minun osallistumisella olisi sama lopputulos kuin pyytämässäni tietoimituksessa.
- Tiekunta ei omista rantaa, ei edes venepaikkaa. Siihen ei rakenneta veneluiskaa.
Asia tuli loppuun käsitellyksi. Omalla luvallaan he jatkavat tietä rantaa pitkin. Käyvät samalla sotaa Tiekartta Länsirannalla mahtipontisesti, kun kunta lahjoi heitä halvoilla kesämökkiplänteillä. He tulivat lisäämään sijoittamalleen rahalle lisäarvoa. Kuinkas sitten kävikään?

Tähän soppaan odotan kiinteistöveron oikaisua; vakituisista asukkaista ja lomakiinteistöstä. Kauheus on katsojan silmässä.
 
 
 

Ei kommentteja: