tiistai 17. kesäkuuta 2014

Jälkimainingit viikonlopun kilpalaulannasta

 
Борис Моисеев и Витас - Голубая Луна  


Poliittiset jännitykset täristivät minua yhtä paljon kuin lottotyttöä odottaessaan varapuheenjohtajan valinnan tulosta. Nyt tilanne on rauhoittunut, kun puhujat ovat hiljentyneet arkirutiineihin. Toimittajat vertasivat suorassa lähetyksessä Stubbin esiintymistä parakkaan naisen ilmestymiseen euroviisulavalle.

Stubbin avustajat hallitsevat videotykit enkä pitäisi sitä itsellenikään mahdottomana. Esteeksi on tullut uuden kirjoitustaidon oppiminen ja välineiden haltuunotto.
- Osta käytetty tietokone. Se kyllä sinulle riittää, kun en edes tiennyt, kuinka tietokone käynnistetään. Kohdallani sitä on käytetty poliittisena tekosyynä, että olisin tietokonevirhe, kun omaishoitajan kahden päivän työ meni hukkaan. 

Isä joutui vuodeosastolle ennen puolta yötä. Sen päivän hoitomaksu perittiin palautuspäivän hoitomaksun lisäksi. Sen olisin ymmärtänyt, mutta minun palkasta pidätettiin kahden päivän maksu, vaikka olin tehnyt sairastumispäivän työt ja olin kotona vastaanottamassa isän seuraavana päivänä. 

Kysyin sosiaalijohtajalta tästä menettelystä.
- Se on tietokone virhe, hän sanoi.
- Tietokone on yhtä tyhmä kuin käyttäjänsä, tiesin ihmisen tekemästä virheestä. 
Tietoyhteiskunta kaikille -hanke on alkutekijöissään. Koneita uusitaan, poistetut, käyttökuntoiset joku viranhaltija myy omana bisneksenä tuttavilleen.

Mikään asia ei ole sopimuksen mukainen. Kaikista päätöksistä on kaksi tulkintaa kuin kukkaronvartijan kavaltamalla saadusta 30 hopearahan käytöstä. Niillä ostettiin veripelto muukalaisten hautausmaaksi.

Amerikkalaisuus ei minua hetkauta eikä pinkit sukat. Löysin aikaa sitten lättisyntyisen laulajan ja tänään hän laulaa duon videolla venäjäksi. Stubbin benjiehyppy estettiin vetämällä natohenkseleistä takaisin viime hetkellä.
On lottovoitto syntyä Suomeen, kun lottotyttö tuli valituksi. Onhan se meriittiä sekin ja uskon potin osuvan kohdalleni jonakin päivänä. 

Se voisi olla vaikka kiinteistöveropäätös, jolla poistetaan lapsuuskotini "vakituiset asukkaat" 1900 -luvulta lähtien. Toiseksi oikaistaan perintöni "lomakiinteistöstä" ja sen aiheuttamista maksuista. Kaikien odotusten jälkeen olen vieläkin Euroopan omistaja ilman EU-direktiivejä. Haagin tuomioistuin käsittelee sotarikoksia ja minun on vielä selvitettävä sukupolvenvaihdoksen esteet kansainvälisen rikostutkinnan menetelmien valossa. Google siinä auttakoon!

Jalkapallon MM-kisat 2014

Ei kommentteja: