torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuotsikoissa kuntauudistus - luodaan sellaiset pelisäänöt.


tojotamies
Olishan se kivva vaan kun perinnöt käyvät vähiin eikä enää ole pientilan perillisenä sitä mökkipaikka tai mökkiä niin hankkimatta nämä jää. Autoilu on jo rikollista, ympäristöä ja ihmisyyttä vastaan. Nyt myös haja-asutusalueella asuminen alkaa olla täyttää rikoksen tunnusmerkit. Pitäkää vaan vihreät hallituksissa niin kaikki lähtee.

Virkkunen on avannut poliittista toimintaansa. Sanoi tulleensa politiikkaan vaiheessa, jossa kunta purki laitospaikat eikä avopalveluja kehitetty tilalle. Itse aloitin omaishoitajana 1991 ja jatkoin isän kuolemaan. Samalla hoidin lahjakirjalla saadun yhtymän asioita. Kunta maksoi minulle omaishoidontukea ja peri isältä palvelumaksuna takaisin kunnalle. 
Kunta houkutteli sijoittajat mökkiplänteillä naapuriksi  alkuperäisten asukkaiden kustannuksella. He eivät tulleet tekemään työtä vaan hankkimaan sijoittamalleen rahalle lisäarvoa. He eivät lisäänny eivätkä tuo kuntaan muuta kuin sotatilan Tiekarttana Länsirannalle, kunnan pienellä ja EU:n suurella rahalla viihde- ja vapaa-ajan keskuksen. 

Virkkunen ei tunne historiaa, kuinka tiettömän taipaleen takana tehtiin työtä ja elätettiin suuret perheet melkein luontaistaloudessa. Sukupolvenvaihdos on estetty, kun on ryhdytty sukupuolenvaihdoksiin. Kunnat saivat rahaa, mutta rahan käyttöä ei kukaan valvonut. Sosiaalipalveluihin tarkoitetuilla rakennettiin rantabulevardia, satamaa ja karavaanarille huoltoaluetta. Se ei ollut tarkoitettu mustalaisille eikä satama vihtaniemeläisten soutuveneille. Meistä tuli Vihtaniemen venepakolaisia.

Toivottaisinko Eu-ehdokkaille; Tervemenoa! Aloitetaan kertauskierros suuremmissa puitteissa veronmaksajien piikkiin. - kunta < valtio, valtio < EU - miljonäärien eduksi. Mitään ymmärrystä en ole saanut palatakseni takaisin syntymäkuntaan. Sijoittajan mökkipläntti on investointi Suomeen. Siitä iloitsen, että Ruotsi tarjosi työtä koulutetulle nuorelle pätkätöiden sijaan. Siitäkin iloitsen, että he katselevat meren- ja järverantatontteja Ruotsissa, kun omaa perintöä hallitsee kunta naapurina, tiekunta isäntänä ja kunnan uusrikkaat mökkiläiset/sijoittajat edunsaajana. Heille olen varannut muukalaisina hautausmaan lapsuuskodin uimarannassa.

Ei kommentteja: