keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Venäjä-ilta

Näin Venäjä-illassa kohauttanut selittää "tappajalle ruusu" -huutelua

Keskiviikko 16.4.2014 klo 16.17

Shotsin olympialaisten jälkinäytös on yllättävä, joka kirvoittaa järjestämään meilläkin keskustelutilaisuuden. Olen viettänyt venäläisiä iltoja tavallani, josta sairastunut naapuri ystävänsä kanssa kirjoittaa muistutuksen taloyhtiön ilmoitustaululle "huudattaa musiikkia". 
YLE -keskustelu oli ennestään tuttu, olinhan sotaveteraanin omaishoitajana 10 vuotta kahtiajakautuneessa kunnassa itärajan tällä puolen. Minua ovat opettaneet suomalaiset omaishoitajat, kirkko ja nukkehallitus valkoisina voittajina. Tästä ei enempää, saihan setäni nimellisen muistolaatan isovanhempien hautakiveen ilman lionsien signeerausta tai veteraani veljien lupaamaa havuseppelettä kuoltua haudalle. 

PikkukuvaVITAS _The premiere of author's MV "WAR VETERANS" 1.januar 2012 _ lyrics 

Ladattu 1.1.2012
PLEASE READ INFO !! Official Video by Vitas.1.jamuar 2012
The premiere of author's MV "WAR VETERANS".
Vitas devoted this MV to his grandpa, the veteran of Great Patriotic war
In the video : VItas and his Grandpa.
It's a fantastic beautiful, mooving video /story. Only a great artist like Vitas are able to tell a life story like this. Great Honor to Vitas. AND to his Grandfather,a great war veteran.
Thanks you Vitas for your gift to your fans,to the world with your wonderful voice,compositions,videos,-everything ,
Wish for you and you family a Happy Blessed New Year !!
Lyrics War Veterans
Meillä ei ole muuta " a fantastic beautiful" kuin eronnut pääministeri poliittisilla saavutuksillaan huippuviran toivossa. Meidän tehtävä olisi hoitaa maan asioita sosiaalipoliittisesti Rudolf Steinerin sosiaalisen peruslain mukaan. Pienellä Suomella ei ole vaikutusvaltaa isojen valtioden käydessä kukkotappelua. Huutelijat ovat ääriainesta poliittisessa kentässä. Heidän sanomisensa puhuttavat kuin sodan lietsonta rauhan aikana.

Punaisen heinäkuun herätys Vysotskin Susijahdissa jatkuu. Löysin lättisyntyisen Vitas'in verkkokirjoitustaidon myötä. Hänen seurassaan vietän venäläisiä kulttuuri-iltoja perhekeskeisesti.  


PikkukuvaLapset ovat aina kärsineet sodan seurauksista eniten, vaikka markkinataloudessa pelastetaan pankkeja tulevien sukupolvien maksettavaksi. On meillä sellaiset pelisäännöt, sanoi talousvaliokunnan puheenjohtaja aikanaan.

Sininen hetki -konsertti 13.3. klo 13.13 talvisodan loppumisajankohtana on riittävä muistutus sodasta. Siihenkin tarvittiin jatkosota tunnetuin seurauksin. Kuinka paljon sota on meitä opettanut?Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. Sitä tilaisuutta odotellessa.

 Витас и Алла. "Губки мамины, глазки папины" :)

http://areena.yle.fi/static/mk/images/previews/dd/dd61743ca6734d3d94ad1e101cb86f8e/dd61743ca6734d3d94ad1e101cb86f8e_1397407504922_720.jpg
Matkapäiväkirja 

Matkapäiväkirja kertoo Niki Juuselan ja Ville Haapasalon Sotshin löytöretken. Tutustumme paikalliseen kulttuuriin, ihmettelemme kisojen syntymistä ja huumaavaa luontoa, matkaamme meren rannalta vuoristoon ja takaisin. 

Ei kommentteja: