tiistai 8. huhtikuuta 2014

Suomi-Neito päivittelee

Herra Harakan aamutervehdys 8.4.2014 kaupungin katolta korkeimman kolmion kärjestä. Siihen se lehahti keikuttamaan pyrstöään. Eilen ratkesivat mieltä askarruttavat asiat. Kela vaatii viimeisen tiliotteen tarkasteltavakseen. Käyttössä on ollut internetpankki siitä lähtien kun eläke alkoi tulla sähköisesti tilille. Tiliotteet ovat verkossa, josta voisin tarvittaessa tulostaa. Ongelmana on vain tulostimen rikkoutuminen enkä tähän hätään lähde tietokone- ja tulostinostoksille.

Soitin pankkiin tilatakseni tiliotteen paperiversiona. Eilen se ei vielä näkynyt verkkopankissa. Tilijakso katkeaa 8. päivä ja huomenna se näkyy. Tilaamisen esteenä on tunnistautuminen puhelintilaajana. Hinta 7 euroa laskutetaan käyttelytililtä. Henkilö- ja käyttäjätunnuksella asia etenee. Kysyn vielä pankkikorttiuudistuksesta.
- Niin, sinullahan ei ole pankkikorttia. 
- Totta, mooses, minulla on pankkikortti ja tunnusluku käyttämättömänä. Sitä varten on mentävä pankkiin tilaamaan uusi pankkikortti.
Minut on siirretty "Kultaisen iän kerhoon" kysymättä, haluanko siihen kuulua. Nämä ovat niitä rekistereitä, joita jokainen käyttää agressiiviiseen markkinointiin. Jos en tunnistaisi pankkien markkinointikikkoja, olisin menossa vaikka minne muistamattomana höperönä. Vielä osaan hoitaa omat pankkiasiani, jos Kela ei minua muistamattomaksi julista.

Muistin virkistämiseksi olen poiminut linkkejä, joiden takaa löytyy historiaa ja päivän politiikkaa. Helsinki on edelleen Suomen pääkaupunki. 
Windows XP:n tietoturvapäivitykset loppuvat. Siitä muistutti manageri poistuessaan työtauolle ennen suuria poliittisia ilmoituksia. Hiljaisuus on kestänyt sillä taholla. On itse otettava kantaa päivän puheenaiheisiin lisäämällä blogiin tärkeitä linkkejä.

Venäjä käyttää maakaasua poliittisen vallan pönkittämiseen. Politiikka johtaa talouspakkotteisiin ja kuollaan kylmyyteen kuin kärpät. Partahylkeiden jäälautat sulavat eikä ne enää voi synnyttää. Saman uskon tapahtuvan Pelkosen vihkimättömyys päätökselle, ettei vie reppanaansa vihille ennen kuin sukupuolineutraali avioliitolaki on saanut lainvoiman. Kummassakin on lisääntyminen vaarassa. Globaalisti kumpi on tärkeämpi pelkosen naimiset vai jäälauttojen sulaminen? Edellinen EVVK, jälkimmäinen sitäkin enemmän ruohonjuuritasolla elämän jatkumiseksi.
1812: Venäjän keisari ja Suomen suuriruhtinas Aleksanteri I julisti Helsingin Suomen pääkaupungiksi.

Microsoft lopettaa tänään Windows XP:n tietoturvapäivitykset (8.4.2014 3:16)

1982: David Copperfield teki maailman suurimman taikatempun hävittämällä Vapaudenpatsaan näkyvistä muutamiksi minuuteiksi.

Näin Katainen tienaisi Euroopan huippuviroissa
Jättikö Katainen Urpilaisen yksin vastaamaan leikkauksista?

Google-mainokset
Mercedes-Benz
Tutustu uusiin malleihin ja kampanjatarjouksiin täällä!
www.mercedes-benz.fi
Mikä puulaji olet?
Mikä puulaji kuvaa sinun persoonasi? Tee testi.
www.metsamaailma.fi

- "Täytyy muistaa, että poliitikotkin ovat ihmisiä. Siinä mielessä ymmärrän Jyrki Kataisen ratkaisun. Uskon, että hallitus jatkaa eteenpäin. Meillä on isoja päätöksiä tältä keväältä ja nyt olennaista on näiden päätösten toimeenpaneminen. Siinä vielä työtä riittää."

Kataiselle tarjolla kolme huippuvirkaa EU:ssa

Suomelle sittenkin naiskomissaari?  
Viekö Jyrki Hennansa mukanaan kuin muuan vänrikki Lottansa Suomen sotaan?

Mainokset kuormittavat jokaisen sivustoja. Seuralaispalvelua tarjoavat linkit hehkuvat punaista tai sinistä kuin jäänkylmä tulisuudelma. "Tunteitani käsitteli hän kuin pakastin." 
Järjen vastakohta ei ole tunne, vaan tyhmyys!

Ei kommentteja: