sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Rottia riesaksi asti

Heinolassa rottia riesaksi asti (4.4.2014 21:12)

Rottayhdyskunnan alkaessa ahdistaa rotat käyvät toistensa kimppuun. Hallituksessa on sama ilmiö ja jokainen uimataitonen jättää hallituksen kuin rotat uppoavan laivan.

Hoitajaliitto KSML:lle: Kotihoito todellisessa kriisissä (6.4.2014 9:25)

Ketä jää jäljelle? He ovat kotona hoidettavat, joille kunta ei järjestänyt sosiaalipoliitisena tehtävänä avopalveluita, kun laitospaikkojen purkaminen alkoi. Välimaastossa 1991-1993 sain vielä kunnallista kotihoidontukea vanhempieni kotona hoitamiseen. Sitten annettiin asetus omaishoidontuesta ja kunta kiirehti alentamaan kotihoidontuen omaishoidontueksi 1700 mk>1070 mk. Minulle maksettiin verot vähennettynä, isältä perittiin miinusmerkkisenä omaishoidontukena takaisin sosiaalijohtajalle ulkokuntalaisen isän hoitoon. Saman omaishoidotuen kierrätyksestä on edelleen kyse eikä se lisää sentin vertaa omaishoitotilanteen käyttörahaa, ei palveluja eikä hoitajan vapaapäiviä. Hoitakoot omaiset sotaveteraaninsa, presidenttikin nauttii itsenäisen isänmaan rauhanruhtinaana.

Hölmöläisten täkkiä on poliittisesti jatkettu kerta toisensa jälkeen pituuden lisääntymättä. Se ei ole täkin syy, vaan hölmöläisten järjenköyhyys. Raharikkaus on muuttunut päättäjien kyvyttömyydeksi hoitaa taloutta ja politiikkaa yhteisissä asioissa varmistamatta omaa etuaan.

Tutkija: Vanhusten laitosasuminen vaatii kunnon tuuletusta (6.4.2014 9:04) 

Se on paljon se:
Risikko: Kokoomuslaiset ymmärtäneet, mutta järkyttyneitä (6.4.2014 12:08)

– Nämähän työt ovat kuin teho-osaston työ. Vaikka työntekijät vaihtuvat kolmivuorossa, työt silti jatkuvat.
Risikko sanoo, ettei ole itse ehtinyt miettiä mahdollista puheenjohtajaehdokkuutta.
– Aika on mennyt tätä uutista sulatellessa.
 


Hallitus hakee teho-osastolle hoitajia Risikon avuksi, joka ministerinä on menettänyt suhteellisuudentajunsa. Kyselytunnilla vastausvuoroon joutuessaan en muista muuta vastausta kuin kysymyksellä vastaamisen.
-Olihan hyvä kysymys. Hyssälä jälkeen seuraava istumaan nostettava Kelan tuolilla.

PALUU TULEVAISUUTEEN

Teho-osastoille ei taida enää olla tulijoita kesälomien ajaksi. Risikko on menettänyt suhteellisuuden tajun, mikä on hoitotilanne kotona tai laitoksissa. 
Kahden lääkärin vajaus PÄKsin keuhkopolilla oli syy, että minulle varattu aika oli hävinnyt listoilta.
Politiikkaan kaikki haluavat hämmentelemään  lahtelaisetkin omia etujaan ajamaan. Siinä riittääkin sulattelemista vaihtolämpöisille politiikan kokonaan nielaisemille ministereille.

Ei kommentteja: