keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kiitos kuluneesta, tuleville vuosille: Tulkaa

Oma valokuvaOnnellista Uutta Vuotta!2014.
kirkkovuosi alkoi 1.12.2013  adventtikalenterin luukkuja availlen. 
Ajanlaskun vanha kalenterivuosi vaipui hautaan riemuineen ja murheineen. Ehdin jo torkahtaa ennen h-hetkeä. Avasin läppärin ongelmitta. Kaikki kirjautimiset toimivat kuin koko vuoden. Verkkokirjoittajan talossa Munkkiklubilla ja KKN:n Syyssinfoniaa oli sabotoitu. Minä en ollut minä blogieni kirjoittaja.
Mahtava ilotulitus pakotti siirtymään kauemmaksi ikkunasta. Raketit osuivat seinään ja ikkunat tärisivät. Tulituksen tauottua palasin katsomaan, mikä esti kirjautumisen gmailiin, naamakirjaan ja harjoitustyönä perustettuihin blogeihin.

Kone kyseli viimeiseksi muistamiani salasanoja. Gmail aukesi, tarkistin päivämäärän 23.11.2008, jolloin sain gmail-osoitteen.  luukku.com sähköpostia käytin helmikuusta 2007 viime yöhön asti. En ollut kannattava kaupallisen luukun käyttäjä, se on suljettu monta vuotta sitten. Bloggeriin olen voinut kirjautua sen kautta. 
Nettipiru leikkii kanssani enkä osaa yksin katkaista kiusantekoa. dna tuhoaa palvelimeltaan 7.1.2014 Verkkokirjoittajan talon. Sain muuttoapua nettihotelliin. 

Toinen ilotulituspauke alkaa kahden kieppeillä. Seuraavan kerran kolmelta enkä ole edistynyt sisäänkirjautumisissa. Valvojaiset venähtivät puoliviiteen. 
Liemme heränneetkin liian myöhään; /ollut lie se iltarusko, jonka /vuorten päältä päivä näytti meille. /Tullut yö on. Mennään maata, maani! -Eino Leino ERÄÄNÄ UUDENVUODEN YÖNÄ

Avasin läppärin ja kaikki yöllisen sabotaassin jäljet ovat poissa. Kuukauden loppuun eletään vielä käärmeen vuotta. Sitten vaihdetaan hevosen vuoteen.
 
Kiinalainen horoskooppi – Käärmeen vuosi 10.2.2013-30.1.2014
Paljon tapahtuu sitä ennen. 7.1.2014 on onnen ja tuhon päivä omassa ajanlaskussa.

Make your own weather Sydän miksi murehdit
Maamyyrä kuulee kolossaan leivosen laulun helisevän ja sanoo: "Kuinka mieletöntä onkaan lentää ja laulaa!" -Emanuel Geibel
Ei kommentteja: