lauantai 11. tammikuuta 2014

Ferrarinpunainen (luonnoksesta la 4.1.2014)

Istuin Yritysakatemiassa Lauttasaaren Vattuniemessä tietokoneen ääressä aloittamassa YEATutkintoa nettiympäristössä. Esittely oli tehtävä tietokoneella. En päässyt alkua pidemmälle, olinhan alkutekijöissä verkkokirjoitustaitojen oppimisessa.

Hyydyin lähtöruutuun kuin Kimi Räikkönen formulakisoissa. No, kun Kimi hyytyy, voin hyytyä minäkin. Minusta tuli ferrarinpunainen sen vanhan punamultapytyssä pyörittelyn jälkeen, joka aina syntymävammana muistettiin. Schumi torjui toimittajien kysymykset, kun hänen ystävänsä oli kuollut niissä kisoissa, jotka hän itse voitti. Ei ollut mitään syytä hehkuttaa. Tänään muistan tuon Schumin tunnetilaa kuvaavan hetken. Nyt hän itse on loukkaantunut vakavasti.

Ferrarinpunainen olen hyytyessäni ja jatkaessani matkaa sen jälkeen. Schumi ja Kimi ovat aukaiseet tietä, mitä on olla ihminen kovassa vauhdissa ja äkkipysähdyksessä. Minun äkkipysähdys on koulutusrahastoa koskevan lain IKÄ 61/64 vuotta ja TYÖHISTORIA, jota ei ollut kertynyt yrittäjänä. Suomi-Neito on juuttunut lähtöruutuun, punaisuuttaanko? Muistihan toimittaja mainita Tampereen punaisena kaupunkina, kun se oli valittu itsenäisyyspäivän juhlan pitopaikaksi. Punainen vaate härälle on jokaisen korvien välissä nähdessään punaista kaikkien asioiden yhteydessä. 
Michael Schumacher täytti perjantaina 45 vuotta. Hän on kriittisessä mutta vakaassa tilassa. (SUTTON / MVPHOTOS) 

 

 

Ferrari-pomo: Kimi on ainoa poikkeus

 

 

Pikkukuva 

Маша и Медведь - Праздник на льду (Masha and the Bear - Holiday on ice)

Häkkinen ja Schumacher Belgiassa vuonna 2000.  

Häkkinen ja Schumacher Belgiassa vuonna 2000. (EPA / AOP)

Ei kommentteja: