tiistai 10. joulukuuta 2013

Muutto nettimaailmassa, Marsista on löytynyt vettä

VITAS - Через годы / Through the Years

Mairen kotisivujen uusi osoite 1.1.2014 alkaen http://kleinitar.info/MaireTirkkonen/

entinen http://www.koti.phnet.fi/maire41/  loppuu 31.12.2013

Lumiukko löysi uuden kodin. Tuliukot kotisivutilan lopettajina ja Verkkokirjoittajan talon hävittäjinä kiehukoot omassa liemessään. 

Sitä on liikkeellä. Ostetaan yritysten liiketoiminnat, kaikki luvataan säilyttää entisellään. Alkaa mieletön rahastusrumba puhelinmyynnin kautta. Onnitellaan hyvistä valinnoista lähettämällä läppäripusseja kaksi kertaa. En kiittänyt onnitteluista kuin aiheettomasta osanotosta, vaan kysyin.
- Niin, mistä onnitellaan, mitä olen valinnut? Saan vastauksen, etten mitään ollut valinnut. Läppäripusseja ei tarvitse palauttaa. He olivat valinneet uhrinsa rahastaakseen liiketoiminnallaan.
Kun kilibailut eivät tuotaneet tulosta, alkaa palvelujen alasajo. dna on siinä suhteessa welho. Peitetarinaan vedoten lopetetaan kotisivutilapalvelun tarjonta vähäisen kysynnän takia. Siinäpähän lopetatte.

Tunneperheeni ATK -opettajalla on sama palvelu käytössä ja ehkä enemmänkin. Hän lupasi auttaa Verkkokirjoittajan talon muutossa. Nyt se on tehty. Pitää vähän tutkailla ympäristöjä. Ainakin kolmeksi vuodeksi on vuokrasopimus tehty. Suomi-Neitokin on silloin vuotta vaille 100 -vuotias. 
10.12

Huurteinen metsä ja luminen maa.
Otsaasi enkeli koskettaa.
Lävitse roudan ja paksun jään
taivas tuo lämpöään.
Ohi on kiireisen kaupungin hälinä ja työ.
Tässä on nyt rauha ja jouluyö.

Varpunen jouluaamuna
Sinfonia Lahti 


Wouldn't life be worth the living
Wouldn't dreams be coming true
If we kept the Christmas spirit
All the whole year through?

Nyt se on nähty. Ensiksi lopetettiin raha.
Sitten nirhataan kulttuuri kuoliaaksi.
Linnan juhlat toteutettiin kulttuurin kautta ikimuistoiseksi itsenäisyyspäiväksi.  Tasavallassa kaikki hyvin. Saavat lapset lauleskella, luistella ja lasketella.

1520: Martti Luther poltti paavi Leo X:n Lutherin teesit tuominneen pannauhkauksen, bulla "Exsurge Dominen" Wittenbergissä. 
Nyt on minun vuoroni polttaa bullat, mutta ensiksi otan varmuuskopiot pahoittelukirjeistä.

Ei kommentteja: