sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Työkalupakki vai perinnelaukku

Aivotutkija: Työpaikoilla ideoidaan usein väärin

Tyhjä pää ja tuulen huuhtoma pee on yleisimmim kuultu vähättelevä kritiikki ihmisestä kuin ihmisestä. Sen kuultuaan vilkaisee peiliin sanojan kasvoilla. Sieltä näkee sanallisen kuvan, mitä sanoja tarkoittaa omasta tyhjästä päästä ja tuulen huuhtomasta peestä. Aivot ovat jääneet narikkaan eikä niitä arvaa toimittaa löytötavaratoimistoon. On puhuttu *aivottomasta ihmeestä. Vaikka aivoneste täyttää pään ja aivojen massa on pieni, ihmiset ovat viisaita niillä aivo- alueilla, jotka ovat jäljellä. Tyhmille tempuille on esitetty toteamus: Jäikö aivot narikkaan?

Eilinen matka saattaisi olla jonkun mielestä turha, mutta tein sen omista selittämättömistä syistä. Tälle antaa merkityksen kulttuuriyhdistys Apollo. Kaikki muut yhdistykset ovat heti alkajaisiksi ilmaisseet naamioituneen tarkoituksensa saada muuttovoitosta kaikki rahallinen hyöty irti. Ei siihen tarkoitukseen, mikä on ilmoitettu ry:n rekisteröinnissä. Rauhan välikappeleeksi ja poliitikon vaalirahoiksi jäsenmaksut ja ylimääriset pinssirahat ovat päättyneet. Hyvä kun johonkin, mutta haaskioon ne hukkuivat.

Pääministeritason perinnelaukku

(27.10.2013 7:11)

Savant syndrome - Wikipedia, the free encyclopedia *Savant oireyhtymä Wikipedia vapaa tietosanakirja

Perinnelaukkumalli on lääkärilaukun kopio. Tällä mekanismilla on minulla oma laukku. Nikolai Kopeloi otti oikeudekseen arvostella kaikkea kokemaansa tyhmästä päästään ja naureskeli hienoa laukkuani työkalupakiksi. Onhan se sitäkin, kun työkalut kulkevat aina mukana. Jokaisella on viikonloppureissua varten mukaan otettavia tavaroita. Siihen tarkoitukseen laukku on passeli. Tuote kulkee tietona, taitona ja tunteena päässä, käsissä ja sydämessä. Paloiteltuna ne survotaan laukkuun, muuten laukussa kuljetetaan jotakin muuta. 

"Aikansa omistajaansa palveltuaan Gladstone, todellinen käyttötaideteos, on todennäköinen perintöriitojen aihe." Otankin laukun käyttöön seuraavalle yhdistetylle työ- ja lomamatkalle. Aivohermoista en mitään tiedä lukemat, liikehermoista vähän enemmän. Viime aikoina oma pää ja omat jalat eivät kulje samaan tahtiin. Ajattelin ääneen, olenko halvaantunut?
- Et sinä halvaantuneelta näytä. 
Siksi palaan poliosokerin nielaisun jälkeen tuntemaani viiltävään kipuun. Se johti vuosien kuluttua sairastamiskierteeseen. Homeopaatti sen totesi peläten pahinta. Onneksi vaiva poistui hoitamalla. Lihasheikkous jaloissa alkaa tuntua samalta kuin polion sairastanut Ykä sen sanoi.
- Jalat on kuin rättinukella, kun hän käsivoimilla siirsi itsensä pyörätuolista hoitopöydälle. Näin tänään talviajan ensimmäisen päivän iltana 2013.

Ei kommentteja: