keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Syyskuun 11.


Taulu vuodelta 1965 heräsi eloon
Voita itsellesi erämaa

12 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)  2001: Syyskuun 11. päivän iskut.

Hiljainen hetki omille menetyksille

(Tähän kuvaan on kohdistunut hyökkäys
siksi se on hävinnyt.)   

Suuret kivet elämässäni 1961 

Syyskuun 11. päivä 2001 oli tullut iltaan, työpäivä takana. Avasin TVeen tapani mukaan nähdäkseni maailman olevan elossa. Sen päivän asiakkaita en muista eikä sillä ole väliäkään. TV -ruutu savuaa ja liekehtii. Onpa Harlinin elokuva saanut aikaisen esitysajan, ihmettelin. Vähitellen selvisi, että kyseessä oli terrori-isku. Sitä nimeä käytetään WTC -kaksoistorneihin kohdistuneesta hyökkäyksestä. 

Olen katsonut jälkeenpäin palomiehen tutustumispäivästä työhönsä. Siinä tuli koko tutustumisjakson paketti saman päivän aika. Hän säilyi hengissä. Monta muuta aiheeseen liittyvää televisioitua tilaisuutta olen katsonut myöhemmin. Ennen 11.9.01 heillä ei ollut kiirettä Manhattanilla, sillä he olivat jo siellä. Iskun jälkeen he juoksivat henkensä hädässä saarelta pois. 

Isoisä ja Pikkunalle
Suuret kivet elämässäni 1994 
Tämän blogin omat kuvat joutuivat hyökkäuksen kohteeksi samalla tavalla kuin esitellessäni itseni vappaaehtoistyössä. Johtuuko se 11.9.01 WTC-iskusta vai 13.9.13 epäonnenpäivästä? Tämä ei ole syy lakata kirjoittamasta, mutta sillä saattaa olla odottamattomat seuraukset toisessa yhteydessä. 
Kävin nukkumaan hyvissä ajoin, mutta heräsin tunnin välein. Tulin koneelle ja kuvat olivat poissa. Vuosia sitten tiesin häirikön soittavan yöllä. Osasin jo varautua toistuviin soittoihin. Kun soitot eivät loppuneet, kerroin laittavani puhelinseurannan. Kysyin oliko hän kuullut sellaisesta. Hän myönsi kuulleensa eikä enää soittanut sen jälkeen.
Häiriköiminen on siirtynyt nettiin. Enpä tälle juuri muuta käyttöä tiedäkään. Ihan hyvin voin olla ilman mielettömän maailman menoa.

Katsoin elokuvan Housut pois! ja nauroin ääneen englantilaisten työttömien isien selvitä elämässä eteenpäin. Meillä pulmaan on toinen ratkaisu, rouva lähtee ministeriksi ja isä jää koti-isäksi. Tällä luodaan tuleva perhemalli - poliittinen perhe. Risikko ja Räsänen ovat sen jo toteuttaneet. Arhinmäkikin siltä osin sateenkaarilippua heilutellessaan. Mies kysyi vaimolta asiaan liittyvää. Vaimo vastaa hyväksyvänsä, vaikka olisi sateenkaaren värinen.

Housut pois ja hoitoon! Sitä kehoitusta suurin osa vanhenevista miehistä odotti tullessaan hierontaan. Heillä oli paljastelun tarve. Netissä saa paljastella ihan vapaasti, mutta minua se ei kiinostanut pätkän vertaa. Tämän alan terapeuteille olisi työtä, onhan seksuaalisuus niin puhumaton asia. Kun siitä on tullut suomalaista politiikkaa, paljastetaan kaikki ja maailma pelastuu. 

Palaan asiaan vuoden kuluttua.
Nyt on muuta tekemistä.
Kello on 03.40
jokohan uni tulisi.
############### 

Elämä siirtyi www-sivujen taakse. Minäkin halusin tietää, minne meitä aina ohjataan katsomaan asiassa kuin asiassa. Kuka leikkii kustannuksellamme? Minulla on harjoiteltu lääkärileikkejä, kirjoitus/verkkokirjoitustaitoja, osallistumista, syrjäyttämistä ja monta muuta kokeilun kohdetta. Eilen tuli mitta täyteen kahden koneen loukussa. 

Käytettynä hankitusta tietokoneesta olen saanut sähköiskuja. Pistoke pois seinästä modeemin johdon kiinnittämistä varten. Virta takaisin ja koneen käynnistys. DNA ei jaksa enää tarjota kotisivupalvelua auttamattoman vanhalle koneelle. Kuvanskannaus kuitenkin toimii. Käyn läpi omat kuvatiedostot, joista lähetin itselleni gmailiin muutamia kuvia. 

En saanut vastausta, kumpi kuvakoko on suurempi kt vai mega ja mistä se lasketaan. Paperikuva-aika sopii minulle, digikuvat ovat jääneet muistitikulle ja kameraan. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää, jos löytää. Ainakin DNA lopettaa kotisivupalvelun ja Verkkokirjoittajan talo joutuu etsimään uuden osoitteen.

Verkkokirjoittajan talo 
11.9.2013

Syyskuun Tietokone: Onko hyökkääjä jo verkossasi? 7:40

Avaan tietokoneen eilisten epäonnisten kokeilujen kaivertaessa mieltä. Jotakin on pielessä, pyytää päivityksiä ajalla ajattomalla. Hyökkääjä on verkossa tänään eikä tarvittavat suojaukset ole sitä estäneet.

02i48473 600x
Syyskuun Tietokone 

Kuvan kutsumaton vieras on yhtä vastenmielinen kuin pääpoliitikko tullessaan kanavauudistuksen kutsulla aamuhartausajalla kotiini, enkä ollut sopinut hänen kanssaan aikaa etukäteen. Tyhjän saa pyytämättä ja "kaikki on tyhjää täynnä ja pimeetä puolillaan".

Plagioinnin paljastuslaite on käytössä.

Vanha 05.04.2011, 18:02
Ei nimimerkkiä
Vieras

Tiura: tyhjää täynnä ja pimeää puolillaan


Näin eilen pätkän Marja Tiuran tv-mainoksesta. Luulin ensin, että siinä kaupitellaan tavaraa. Olipa outoa ja onttoa huutamista ja heilumista — muka luovuudesta, sosiaalisesta turvallisuudesta ja mitä muuta siinä olikaan. Pelkkiä lainattuja latteuksia ne olivat. Tuli oikein paha olo, kun ajattelin, että tuo menisi täydestä. Ajatelkaa, Hyvät Ihmiset, kokoomuksen kohdalla kahteenkin kertaan!" 

Pääministeri selittelee selittelemästä päästyään eikä päde enää, kenen joukoissa seisot, sen leipää syöt.

Ei kommentteja: