lauantai 17. elokuuta 2013

Valamon vaikeudet

HS: Munkkien bisnesosaaminen hukassa - Valamolla miljoonavelat!

Sudokut odottavat numeraalista ratkaisua. Herätyksestä on kyse. Kuljen sateessa Sykkeestä kotiin. Vierelle kirii mies pyörää taluttaen kuin ravikilpailussa voitontahtoinen hevonen. Tulkoon ja menköön, onhan siinä ohituskaista. Hänellä onkin viesti minulle. Herätkää! paljastuu kämmenestä. Olisi luettavaa tarjolla. Kieltäydyn kiitoksin antautumasta keskusteluun. Hän kiirehtii askeleitaan ja menee edellä. Nyt katson tarkemmin. Miehellä on kiiltävänharmaa puku päällä. Käsivarressa keltainen nauha, jonka merkitystä en tiedä.

Yks tavallinen Toivanen kertoi suuntautuneisuudestaan. Ei tulisi mieleenkää lähteä kulkueisiin sen puolesta näyttäytymään. Arhinmäki heiluttaa sateenkaarilippua Moskovassa. Siitähän on tullut meidän kansallislippu. Olemme suuntautuneita sukupuuttoon kuolevia suomalaisia. Kulttuuriministerin haastattelussa näytetään hänen tennarinsa. Siitähän meidän kulttuuri tunnetaan, sateenkaaresta ja tennareista.

Entinen kulttuuriministeri kysyi silloiselta karpelalta hänen omilla sanoillaan eduskunnan täysistunnossa. Sai ympäripyöreän vastauksen, sekosi jo omissa sanoissaan. Onneksi kysyjästä tuli radiopsykiatrini, joka vastasi kysymykseen "mikä meidät tekee hulluksi?" Kun vastauksen muistaa, pysyy terveenä ja siitä tulee luovaa hulluutta, millä ei ole mitään tekoa sairauden kanssa. Sateenkaari on liiton merkki, ettei maailma kohtaa enää toista vedenpaisumusta. Siitä ei voi syyttää Jumalaa, sen saavat aikaan ihmiset itse.

Munkkiklubi on kotisivuni kirjoitusalusta. Pieni tyttö esitti hätääntyneen pyynnön kuultuaan minulle esitetystä kutsusta vaihtaa joulunviettopaikkaa.
- Kun menet sinne Munkkiklubille, älä kerro, että olet minun mummo. Lupasin pyhästi olla kertomatta ja olen pysynyt päätöksessäni. Yks tavallinen Toivanen ja Gamla Onsdag haastateltu Fred Negendanck eivät vaadi sateenkaarilipun heiluttelua missään eikä varsinkaan Venäjällä. Suuntautuneisuus kuuluu aikaan eikä se muuksi muutu. Pussy Riot pussipäitä näin Lahden asemalla niin kuin monia muitakin kanssamatkustajia silloin kun käytän ommoo kottoopoistumisluppoo hyväkseni.

Munkkiklubi on velaton. Pitihän minun laskea tarkkaan, mikä kannattaa tehdä ja mikä jättää tekemättä. Jumala ei ole talousneuvoja. Markkinavoimien julma jumala on. Munkkiklubilla olen tarkkaan harkinnut, kuka hoitaa raha-asioitani poissaolessani. Agabena-tilien kirjanpitäjä on siitä huolehtinut. Vieläpä kirjoittanut työkkärin tädeille puolustuskirjeen, kun halusin jatkaa omaa työtäni 60 -vuotiaana aina eläkeikään asti.
Yhteiskunta oli siinä määrin sekaisin, että hierojat olivat työttöminä peruspäivärahalla ja hieroivat pimeästi taskurahoikseen hyvällä hinnalla, kuka sattui olemaan hierojaa vailla. 

Kannattavassa työnteossa on tiedettävä kriittinen piste, joka tarkoittaa. Kuinka paljon on tehtävä työtä, että saa maksetuksi muuttuvat kustannukset. Sen jälkeen tulevat kiinteät kustannukset, verot, vuokrat ymt. Niiden jälkeen käteen jäävä osuus on minun palkka. Vaikka kuinka olen velaton, ei minulla ole oikeutta palata perintömaalleni. Koko Juojärven eteläranta on kirottu. Valamo ja Lintula ovat evakkotaipaleella, nyt on muslimien moskeijan vuoro kohota rakkauden paskalammen rantaan. Aloitetaan muukalaisten hautausmaasta, ovathan kaukaisimmat sijoittajat tulleet Moskovan takaa. Itärannalle moskeija, länsirannalle guggenheim. Sitähän tiekunta on salaa kaavaillut EU:n suurella ja kunnan pienellä rahalla. 

Arhinmäki heilutti sateenkaarilippua Moskovan stadionilla (17.8.2013 22:42)

Punaliput ovat vaihtuneet sateenkaaren väreihin nykyistä hallitusta ylistämään. Siinä samalla tulee ilmi, mitä mieltä ollaan naapurimaiden ja isojen poikien lainsäädännöstä. 

Puuseppiä aina tarvitaan barbit ja kenit laittamaan. Ei itke ne, ei valita eikä tahraa papan pöksyjä.
  

Ei kommentteja: