lauantai 27. heinäkuuta 2013

Konsultaatio konsultilta

13(16) Gala Homage to Plácido Domingo - PLA-CI-DO ... - YouTube

www.youtube.com/watch?v=33i0fT7_4bE
23.1.2011 - Lataaja: teresa59
13(16) Gala Homage to Plácido Domingo - Teatro Real de Madrid - 21-01-2011 PLA-CI-DO (Tan Dun


"13(16) Gala Homage to Pláci..." Videoon liittyvä YouTube-tili on suljettu, koska kolmannet osapuolet ovat tehneet useita ilmoituksia tekijänoikeusloukkauksista.

Palaan tammikuuhun 2011. Silloin ei vielä ollut tätä ensiesityksensä saanutta musiikillista videota. Nyt on ja toivottavasti pysyy kuunneltavissa niin kauan kuin joku vielä juhlii tammikuussa.  

                                       Upponalle tammikuussa syntyneille
TAMMIKUU
Jos olet syntynyt tammikuussa,
niin vilkuta minulle tassulla.
Minäpä silloin sinulle vastaan
synttärilorulla hassulla:
Karhun pyöreä, pullea pää
onnenrunoja räpättää. 


Kätilöt 5/6. Moni nainen haluaa nykyään synnyttää kotona. Silti on harvinaista, että kotisynnytyksen valitsee isossa sairaalassa työskentelevä kätilö. 

Jokainen haluaa olla oman hankkeensa kätilö. Arvelen näin, kun hankkeista ei tule lasta eikä p......, ei toivottua lopputulosta eikä huonoakaan tulosta. Norjalainen sarja Kätilöt osuu kohdalle Yle Fem -kanavalla. Kätilö itse on hankkiutunut raskaaksi klinikalla. Synnytys- / eläinlääkäri keskustelee kätilöiden kanssa, kun työtoveri itse synnyttää. Lääkäri vertaa kissojen kastraation tulosta konsulttien työhön. Heillä on homma hallussa, mutta eivät saa mitään aikaan.

Sairauskertomukseni konsultaatioita lukiessa havaitsen kaiken kattavia tietoja, mitä on tehty ja mitä ei ole tehtykään, vaikka on kirjattu tehdyksi. Konsultaatiota pyytävä lääkäri veisaa viis vastauksesta. Toimii kuin natsiajan kapot rankimman mukaan, vaikka olisi vaihtoehto hoitaa kipua. 

Omakohtaisesti on huonoja kokemuksia kätilöistä joulun edellä. Oli saatu joku hupakko puhelimen ääreen. Ihmetteli häirikkösoittajien kysymyksiä. Olihan siellä kätilökin, mutta minä ainoa tarkkailtavana. Sitten tulee kiire mitään valmistelematta etukäteen. Ei ollut niitä maailman onnellisimpia kokemuksia. 

Onneksi sain syntyä uudelleen 5 -kymppisenä lempeässä vesisynnytyksessä Saimin avustuksella. Kaikki syntymään liittyvät ikävät muistot on poispyyhkäisty. Siihen ei liity mitään kaksmielistä enempää kuin mehiläisen kulkiessa kukasta kukkaan kerätessään mettä. Pöläyttää samalla kukat tuottamaan hedelmiä, siemmeniä ja  uuden elämän alkuja. Onko sekin annettu konsulttien työksi, kun mistään ei tule valmista? Jotkut asiat ovat muuttumattomia eikä niiden toteuttamista voi ulkoistaa tilatuksi konsulttityöksi. 

Päästäisitkö seurakunnan onnittelijan kotiisi? (27.7.2013 20:40) 

Seurakunta on viskannut kirjeellä osoitteen muuttuessa. Kaupunki ja Silmäasema tekivät samoin. Muuten olen lähtenyt muhamettina vuoren luokse keskustelemaan vapaaehtoisesta yhteistyöstä seurakunnan kanssa. Se oli liikaa, onhan seurakunnalla omat viranhaltijansa politisoituneina luottamushenkilöinä. Pahoittelukirje osoitteen muuttamisesta pysyvään seurakuntaan loukkasi minua. Annoin samalla mitalla takaisin. Maistraatti hoiti loput osoittamalla paikkani tässä kentässä. Lapsenuskoni sain pitää, mutta kaikki muu vaihtui parempaan. 

Sain kutsun tulla viettämään 65. syntymäpäivää Helsinkiin. Otin mukaan kummin elämäni ensimmäisille syntymäpäiville. Sain kastekynttilän, että mistään en ole jäänyt vaille. Otettiin uusiksi viiden vuoden kuluttua tällä kertaa konsertin jälkeen kahvitilaisuudessa kukitettuna.
Seurakunnalla on väliä ja valitsen itse, kenet päästän edes ensimmäisestä summerinsoitosta kadulta ulko-ovelle. Järjestyssääntö kieltää kerjäämisen ja kaupustelun rapussa uskonkonsulteiltakin.



Gala Homage to Plácido Domingo - FINAL - ENDING - YouTube

www.youtube.com/watch?v=iD2N6YUlh4U
23.1.2011 - Lataaja: teresa59
16(16) Gala Homage to Plácido Domingo - Teatro Real de Madrid - 21-01-2011 Conductor: James 


"16(16) Gala Homage to Pláci..." Videoon liittyvä YouTube-tili on suljettu, koska kolmannet osapuolet ovat tehneet useita ilmoituksia tekijänoikeusloukkauksista.

Hallittua loppuvuotta!

Ei kommentteja: