lauantai 29. kesäkuuta 2013

Kesä jatkuu. Kesä

Hakemalla haen heinäkuun teemaa. Murhaavaa heinäkuuta en muista viettäneeni, jos lukuun ei oteta punaista heinäkuuta 1941. Olen ollut hyvin perillä, mitä se meille sota-aikana syntyneille merkitsee. Murhat mielessä aikalaiset siirtyvät romantiikan heinäkuuhun. Välilevyillä Myyttisestä parisuhdeoppaasta aloitetaan.

Englantilainen pappi kiersi tutustumassa uskomattomiin uskonmenoihin. Woodoomenoja ja lisääntymisriittejä harjoitettiin kaikkialla. Ne ovat tämän päivän lakisääteisiä asioita kirkon ja valtion päänvaivaksi asti. 

Jaakko Löytty Helsinki - Dakar 1991 Veljeni saapui kotiin - YouTube

Jaakko Löytyn ilmoitus siirtyä rakkauslauluihin nosti vireystasoa plussan puolelle. Sisarussuhde ei kuulu parisuhteisiin. Parisuhde on kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti miehen ja naisen avioliittona. 

Karjalaiset joutuivat jättämään kotinsa sota-alueella. Evakkoina he joutuivat kokemaan alhaista suhtautumista paikkallaan asuvien ylemmyydentuntosten taholta. Oli tehtävä poliittisia päätöksiä karjalaisten sopeuttamiseksi kaventuneen Suomi-neidon alueella. Ei muodostunut pakolaisleirejä. Alusta oli aloitettava elämän rakentaminen.

Ikea valmistaa tilapäissuojia pakolaisleireille - Ulkomaat - ESS.f

Shalom -toivotus ei toteudu meillä eikä muualla. Suomi-neito kohosi hyvinvointivaltioiden joukkoon rahallisesti. Nyt on aika purkaa saavutettu asema, siitä ei ole pääministerillä mitään sanottavaa, kun puolueen kannatusluvut putoavat. Meistä on tehty yli varojen eläneiden pankkien pelastajia. Eletään veroparatiiseissä ja  näyttäydytään suvaitsevaisuuskulkueissa valtion päämiesten vierailun aikana. Mielenosoitus sekin, mutta en ymmärrä, minkä puolesta ja ketä vastaan. 

Jaakko Löytty: Aatami ja Eeva paratiisissä pysyivät aiheessaan. Meidän kulttuuri on perustunut luonnon opetukseen.
Urbaanisanakirjasta:

kyllä luonto tikanpojan puuhun vetää


20.6.2013 21:30
"sanonnalla tarkoitettiin aikoinaan, ettei nuoria tarvinnut valistaa seksistä, koska he oppisivat ne asiat muutenkin. Sanontaa käytetään nykyisin kuvallisesa mielessä monissa eri yhteyksissä.

Urho Kekkosen puheesta:
Suomalainen sotilas on tuntenut nahassaan, että hermovoimien säilyttäminen edessä olevien taistelujen varalta vaatii irtonaista, jännittämätöntä olemista, pingoittamatonta vapaa-aikojen viettämistä. Sitä ei ole hänelle opetettu missään ohjesäännöissä, päinvastoin se saattaa suorastaan sotia ohjesääntöjen henkeä, vieläpä kirjaintakin vastaan, mutta sen on opettanut hänelle luonto, joka vetää tikanpojan puuhun."

Kirkko teki syntymästä synnin, synnissä siinnyt, syntisestä sukukunnasta. Moni on odottanut täydellistä parisuhdetta ja huomaa elinkellon edistäneen lisääntymisajan ohi. Edessä on vain vaihdevuodet ja miehillä viihdevuodet. Säästytään omien lasten uhmaiältä, joten ryhdytään kasvattamaan toisten lapsia moraalinvartijoina. Niitä vanhojapiikoja on riittänyt matkan varrella opettajan tehtävissä. Hakekaa kätilö oli erilainen sarja suuren syntyvyyden aikoihin. 

Parasta lisääntymistä on ollut kutsuttuna äidiksi suvuttomasti. Sen kautta selvisi kuinka kaunista on ihmisen lisääntyminen solutasolta lähtien. Biologian opettajan antama ohje kuninkaallisten sukujen tervehdyttämiseksi, on ollut käytössä. Lapset saivat perintötekijänsä kuninkaallisen heittäytyessä satamajätkäseikkailuun.

Ei kommentteja: