perjantai 31. toukokuuta 2013

Väitös kouluampujan ennakkoilmoituksesta

Väitös: Moni kouluampuja on kertonut aikeistaan netissä.

Elämä on palautumassa uomaansa

Elämä on palautumassa uomaansa Hyvinkäällä. Ei saa jäädä tuleen makaamaan. On kaivauduttava suojaan poteroonsa siksi aikaa, kun vaara sitten on ohi jonakin päivänä. Suojapoteron muistan aina, missä se on, oliko siellä muita. Elämä on....
Aamun ajatus
Tässä maailmassa jotkut heittelevät kiviä menestyksesi polulle, riippuu siitä mitä teet niistä - seinän vai sillan.


Kaikkea on nähty tai ainakin kuultu. Päivä päivältä uskalletaan puhua enemmän vaietuista asioista. On pitänyt hävetä syntyperäänsä. 5 -kymppiseksi sillä minua on lyöty. Ateistiksi julistautunut elämään pettynyt alistaja tuli haudatuksi elävältä eroottiseen hautausmaahan parvekkeelle. Hänen mukaanaan hautasin muutkin vallankäyttäjät vuoden 1991 jälkeen. Heiltä puuttuu taustatuki. Nimeä on, mutta pahan paikan tullen on vaihdettava leiriä.


Luoja kyllä tietää, mutta ei kerro etukäteen, mitä on tulossa. Kaikki on otettava vastaan,  mitä ylhäältä annetaan. Ylläkerran ukkojen ampumiset ovat saaneet minut muuttamaan suuntaa. Aina uudelleen kuulen heidän ampumistuloksistaan. Ovat onnistuneet saadessaan maailman kulkemaan haluttuun suuntaan. 

Björn Wahlroos: Kuten tavallista, olimme oikeassa.
Hänen ennakointinsa toteutuminen on yhtä juhlaa. Emme kuulu samoihin seurapiireihin, joten en pääse hehkuttamaan hänen oikeassa olemistaan. Olen ollut kuitenkin osallisena monessa ennakkotilanteessa. 

Nyt odotan sydän syrjällään kaupungin kohtaloa, kun toinen toisensa epäonnistuneen yrityksen jälkeen kaverit ovat äänestäneet hänet päättämään kaupungin asioista. Hän korottaa itsensä asianajajana, kaikkitietävänä poliitikkona  lehdessä kehoittaa nimeltä mainittuja poistumaan kaupungista. Jäljelle jäävät ovat hänen mielestään tyhmiä, joista hän selviää, kun ei saa puhekaveria. Keisari on pukeutumassa uusiin vaatteisiin ja tyhmäkin huomaa hänen olevan alasti. Kaikki on riisuttu, millä luulee itseään pönkittäväsä. 

Yläkerran ukot ovat aina ampuneet kovilla panoksilla, että rauhan välikappaletta ihan hirvittää. 

Ei kommentteja: