maanantai 25. maaliskuuta 2013

Malkamaanantai

 Aamun ajatus

Motivaatio on sitä, että unelmien ylle vedetään työhaalarit.

Verkkokirjoittajan talon blogi on verkkokirjoitustaidon oppimistulos. Kirjoitan Munkkiklubilla kaukana kaikesta ja kuitenkin niissä olosuhteissa, joista oli lähdettävä vuoren luokse. Sota oli hävitty ja köyhän Suomi-neidon maksettavaksi lankesi rahalliset ja aineelliset sotakorvaukset.  Samaistuin Munkkiklubilla Turun Taidekappelin siunaukseen. Kenellä oli osuus talkootyöhön ja tarvittava laulunlahja, siunasi valmiin työn haalareissa Herran siunauksella.

Munkkiklubin siunasi verkon välityksellä Matti J. Kuronen.

Tämähän näyttää hyvältä, onnea. Näissä hommissa menee aikansa ennen kuin sivut löytävät käyttäjänsä. Omaishoitajilla voi olla niin paljon työtä, että tämä jää toiseksi. Mutta: uupumaton auttaja on myös liian helposti auttamaton uupuja. MattiJ

13. maaliskuuta 2006 15:37:13

Tiettömän taipaleen takaa käytiin kirkossa. Matka ei ollut este. Kirkkovuodenkalenterissa eletään pääsiäisaikaa. Tilanteet tähän päivään ovat vaihdelleet, missä milloinkin olen ollut pääsiäisenä.
Osallistuin Kärsimysnäytelmä -kulkueeseen 2000. Isän kuolema vapautti minut omaishoitotyöstä. Alkoi uudet maalliset vaiheet, kirkkovuoden tapahtumat  ovat perinteiset. Siinä pysyn mottoni mukaisesti. "En ole tullut enkä mennyt, olen aina ollut."  

***Verkkolehden sana on vapaa. Viikko 13. Aamuhartausseurakuntalaisen tie käy yrttitarhaan paikassa, jossa en ole koskaan käynyt.

Aamuhartaus 25.3. ?Minä painoin otsani puun kaarnaa vasten ja rukoilin hänen kanssaan. Rukoilin tuolle tuntemattomalle helpotusta hänen tuskaansa. Rukoilin omasta puolestani lohdutusta elämäni mitättömyyteen ja menetysteni suruun.? Hiljaisen viikon aamuhartauksissa pastori Pauliina Kainulainen kulkee Jeesuksen mukana kohti tuomiota ja ristiä. Tänään Jeesus rukoilee kasvot maata vasten. Pastori Pauliina Kainulainen, Kontiolahti. Virsi 121: 4-6. Virsi alkaa sanoin "Mua, Pyhä Henki, pyhitä". Jorma Hynninen (baritoni), Tapio Tiitu (urut). Hartausohjelmat: Aamuhartaus 25.3

Onnelliset. Olemme menettäneet paljon, mutta saaneet tilalle jotakin sellaista, mitä meiltä ei oteta pois.

PS
***Verkkolehden sana on vapaa. Avaan linkin ja odotan, onko lehti lakkautettu. Ilokseni se aukeaa tämän kirkkovuoden palmusunnantaihin 13. huhtikuuta 2014.

Ei kommentteja: