tiistai 20. marraskuuta 2012

Valkoinen mies jakaa veteraanin perintöä

Kaikki löytyy netistä ja vielä tarkemmin omakohtaisena kokemuksena Munkkiklubilla, kuinka 10 vuoden omaishoitajan työ realisoidaan.
- Mikä perinnönjako siellä on? Korotti isä aina äänensä, kun huuto ylitti isän sietokyvyn. Silloin ei vielä ollut tosi kyseessä, sitä vasta harjoiteltiin.
- Nyt on se perinnönjako, muistutin vanhaa isää, kun lomalaiset ohittivat isän eivätkä näyttäytyneet koko loman aikana. Ruusut hautausmaalla kertoivat heidän käynnistään. Jukka-ukko kysyi, ujosteletko äitiäsi. Mistä lie pieni poika tajunnut, että kyseessä oli vanhemmilta salaa tehtävistä asioista. Oliko hautausmaalla käynti itselle anteeksiantamista, kun aikanaan siihen ei ollut valmiuksia.

Medborgare on suomalainen, jolta sisu on mennyt kaulaan. On käytettävä yhden osakkaan oikeutta pyytää halkomistoimitus lapsuuskotiin heti isän kuoltua. Se on tehty enkä toimitusinsinööriä kiitä tästä toimituksesta. Hän teki parhaansa saadakseen meidän jakamattoman lahjakirjaosuuden keploteltua ystävälleen. Näinhän siellä perinnöt jaettiin.

Savolainen Balladi - YouTube

www.youtube.com/watch?v=Bgpt94GWjXE26 Jul 2008 - 5 min - Teedrill
Pankinjohtaja Jääskeläinen Pohjois-Savosta, päätti ostaa rantapalstan ja perustaa huvilan. Kun ihminen on ...

 Aika on tehnyt tehtävänsä, sukupolvenvaihdos on estetty. Siinä on Suomen tulevaisuus, jäljet pelottavat. Piispakokelaana minua nuhdellut pastori on kohonnut kenttäpiispaksi.

Ei kommentteja: