maanantai 13. elokuuta 2012

Nähdään Brasiliassa

 Vitas 2012 MV -See You Soon

 OS i London 

  1. Antti Ruuskanen efter bronset. Antti Ruuskanen vann Finlands tredje OS-medalj i London då han kom på tredje plats i spjutfinalen med resultatet 84,12. 

  2. Finland har vunnit sin andra medalj vid OS i London då Silja Lehtinen, Silja Kanerva och Mikaela Wulff vann OS-brons i Match Race.

  3.  Seglarna besegrade Ryssland i bronsmatchen med 3-1 i starterOS-silver till Tuuli Petäjä. Tuuli Petäjä öppnade Finlands medaljkonto i OS i London. Petäjä placerade sig på andra plats i brädseglingsklassen RS:X.


 SVT: Grattis kronprinsessan!

Omena putoaa suomalaisessa elokuvassa tämän päivän todelliseen ytimeen. Huijareita, linnakundeja, juoppoutta ja kaikkea, mistä otsikoita riittää päivästä päivään. Madonnan konsertista pepun vilautus pyllistys ja fanien tissitötteröt rekvisiittana - Madonna on niin viisas nainen. 

Katson kruunuprinsessan syntymäpäivän hyväntekeväisyyskonsertin. Mark Levengood Suomesta tuntee lukkarinrakkautta prinssi Danielin suomalaisista sukujuurista. Siihenpä maiden välinen yhtäläisyys loppuu. 
Kauan sitten ekaluokkalainen tyttö varasi bussin etupenkin itselleen ja laukulleen. Ei antanut kenenkään tulla viereensä istumaan. Nousi seisomaan ja huusi Heidille.
- Joko sinulla on se merkkituote?
Suuresta perheestä tuleva tyttö vastasi prinsessalle.
- Ei ole ja äiti sanoi, ettei ostetakaan. Nyt nämä perheiden ainokaiset prinssit ja prinsessat ovat päättämässä meidän asioista. Jäljet pelottavat. 
 Vammaiset lapset aidattiin bussin perälle, etteivät olisi piikkinä terveiden lasten eikä aikuisten lihassa.  

Tämä tekee meidän nuorison hulluksi, meihin vanhoihin sillä ei ole vaikutusta. Olemme aina eläneet pienillä tuloilla ottamatta velkarahaa tulonhankintaan epävarmoista sijoituksista. Meille kaikki on kulutusluottoa, vaikka tarkoitus on ollut pelastaa luotolla perintöosat kaikille lapsuuskodista. Mikä meihin on tullut muukin kuin vanhuus ja sairaus?

Ei kommentteja: