keskiviikko 22. elokuuta 2012

Kristillisen kirjallisuuden helmiä

Tulin kotiin iltapäivällä liftiä hyväksikäyttäen. Viisi vuorokautta kutsuttuna marjamatkalle, kaksi täyttä työpäivää keräsin pensaat tyhjäksi herukoista. Havaitsin uusia silmuja tulevan kevään varalle. Vuosi ei lopu sadonkorjuuseen vaan on valmiina lumen alla.

Kuudennen kerroksen eristyksen jälkeen katson ihastellen hoidettua puutarhaa kukkineen ja omenapuineen. Maan päällä voisin asua, mutta tämä mieletön maailma pakottaa nousemaan kerrokseen, josta laskeudun katutasolle hakemaan maitoa kaupasta. Kaikki tekemiseni maallepaluuta varten on mitätöity. Tänään on suurempaa sijoittajien ostaa mökkipläntti kuin alkuperäisenä asukkaana elää koko ikänsä tiettömän taipaleen takana. Suomalaiset juuret pitää hävittää kivikkoisesta, kovasta maasta sijoittajien ilmajuurien hunajan ja hillon tuottamiseen. 
- Mää en sitten yhtään tajuu tätä maailman menoa. Jospa se ajan kanssa valkenee, mitä konsultit ovat tekemässä suomalaisten päänmenoksi.

Hartausohjelmat: Aamuhartaus 21.8 21.08.2012
Tiistaiaamun hartaudessa nostetaan esiin kristillisen kirjallisuuden helmiä. Pastori Hilkka Olkinuora, Inkoo. Vox Silentii esittää kappaleen Meditatio cordis mei. Säv. ja san. Trad. Suom. ja sov. Hilkka-Liisa Inkeri.
Kuuntele aikaa 30 päivää (Vain Suomi)

Ei kommentteja: