tiistai 14. elokuuta 2012

Koulumestarin koulussa näin, Ymmerstan koulussa toisin

Ikävä on aika, päivät on pitkät, surutonta hetkee en muistakaa. Riverside Medical Clinic'an jälkeen yritän katsoa Yhtä tavallista Virtasta. Mitään en ole jäänyt vaille, kun elokuvien katsominen on jäänyt vähiin. Olen menettänyt keskittymiskykyni kuunnella aamulähetyksiä uusintana Itämereen upotetuista kemiallisista aseista. Mihinkä ne pyssyt piilotettiin siltä varalta, jos Neuvostoliitto miehittäisi Suomen? Huhu levisi kulovalkean tavoin ja sai aikaan maasta paon.
Edustajat Kolumestarin koulusta keskustelevat tietokoneiden käytöstä koulussa. Alaluokkalaiset kirjoittavat jo omia kirjoja uusilla versioilla ja ohjelmoivat jo lehmiä liikkumaan robottina. Kaukana ei ole aika, kun lapset esittivät leluluettelosta joululahjatoiveena puhuvia lehmiä ja haukkuvia koiria. Minulle tarjottiin tietokonehankintaan käytettyä konetta saatesanoin.
- Kyllä se sinulle riittää, olethan yli-ikäinen eikä sinulla ole työhistoriaa.
- Höh, minusta tuli puhdistuksen kohde ja rauhanvälikappale, rauhanruhtinaan rauhantyön välillinen sponsori. 

Nyt en enää tiedä, missä mennään. Kielinero kertoi purskahtaneensa itkuun 4 -vuotiaana, kun isä antoi jalkapallon. Hänestä ei tullut hullumman jalkapallonvuoden Littiä. Fanitan kuitenkin Litmasta. Hän kävi tervehtimässä mummoaan, ja samalla muisti myös naapurin mummoa. Olivat ystäviä keskenään, ja sitä Litti arvosti.
Tämän päivän mitääntekemättömyys johtuu hallinto-oikeuteen tehdystä valituksesta. Sekin vielä niin tyhjänpäiväisestä asiasta kuin metsäyhtymän jätemaksusta????????? 
Maksut olen maksanut, mutta kaikki tekeminen on pysähdyksissä. Viihdyn koneen ääressä. Sitä ei kuitenkaan takavarikoida tehtävien laiminlyönnin takia. Omaishoitajana jäin www -sivujen ulkopuolelle enkä tunne olevani aivoton ihme, että muisti tallentaisi lennosta, kun osoite luetellaan asiassa kuin asiassa.
- Lisätietoja osoitteessa www.-------.fi, tunnistan sanojan tai automaatin järjenköyhyyden.

Omakirja -kasetti on hankittu, mutta ei ole halua kokeilla mitätöimisen takia. Sitä mukaa kun askeleeni hidastuu, muistini kirkastuu. Paljon päiviä on hämärän peitossa, mutta ne molli(mis)päivät ovat jääneet mieleen. Sanassa varoitetaan sanojen paljoudesta: On, On  tai Ei, Ei. Pronssimitalikin aiheuttaa tunnonpuutoksen, ehkä sen arvon tajuaa jälkijunan tultua asemalle.

Erwin Schrott - Toreator Song

video on poistettu
Anna Netrebko - Philipp Kirkorov

La Voix Russian Cover Philip Kirkorov & Anna Netrebko

Teeveetarjonta ajankohtaisine aiheineen elää tavallisen virtasen tasoa Talouden madonlukujen ohjelmalla. Ylitän kielimuuriin matkatessani itään ja  saan tukea venäläisten aakkosten opiskelussa. Tässä on raja, rahan puute osoittaa länteen, kulttuurin kultamaa itään. Pyllistikö Madonna hajuraolla kuuntelijoille konsertissa, jossa oli tyhjiä penkkejä? EVVK

Ei kommentteja: