torstai 5. heinäkuuta 2012

Seuraava blogi

Massa ja energia tarkoittaa samaa. Higgsin hiukkasen yksinkertaisin selitys, jos sitä ei ole tieteellisesti todistettu, se on filosofiaa. Minulle koko nettimaailma on higgsinhiukkasfilosofiaa. Samoin on löytöni valtionhallinnossa; kyvykkäät johtavat, rohkeat puolustavat ja kauppiaat vastaavat rahanhankinnasta. Menee yli ymmärryksen ja houkuttaa katsomaan, mikä blogi aukeaa seuraavaksi.

Merkillepantavaa tänään on ihmisoikeusloukkaukset naapurissa, syöpäsairaudet ja pappien puheenvuorot. Muutama blogi aukeaa, sitten kaksi jää vuorottelemaan. Aukeaa toinen ja sen jälkeen toinen kuin varis tervatulla sillalla. Nokka irtoaa, pyrstö tarttuu. Pyrstö irtoaa, nokka tarttuu. Pääsen sanataiteen lääkäreille suunnattulle lisäkurssille - taide ja taudit. Seuraavan blogin sisältöä en itse valitse. Jokuveli tekee sen puolestani. Kun pääsen kesässä väljemmille vesille, muutun vapauden huumassa vapaaksi liitäjäksi meren ylle.
Mitä tekisit yhdellä ihmiselämällä (Pekka Ruuska)
Kun oikein potuttaa, istun vain ja etsin vastauksia musiikista. Ukko-Paavon pyyntö kuuluu mahtavana: mua häpeältä säästä. Tunnen hyvin suurta myötähäpeää lapsiköyhyydestä, joka lisääntyi kolminkertaisesti niinä vuosina, kun rahasta ei ollut puutetta. Joku sen sallii ja heittää pollin omaksi syyksi, kun uhkapeleillä ei ylivelkaantunut. 
Pekka Ruuska - Katso kansasi puoleen
Katso kansasi puoleen ja vastaa kysymykseen, mitä tekisit yhdellä ilmaisella äänellä ja äänen omistavalla ihmiselämällä vaientamisen jälkeen. Vähään aikaa en katso seuraava blogia, mihin ryhmään Jokuveli on minua siirtämässä kuin hernepussia. Pussi meni rikki ja herneet vierivät mikä minnekin. Oikea prinsessa tuntee patjan alle piilotetun herneen. Se on sadun testi erottaa oikeat vääristä ja parantajat valelääkäreistä. Valvontavirastolle se oli liian suuri tehtävä. 
Pekka Ruuska - Pitkä matka
Toivottavasti pidätte! Olen kulkenut jo pitkän matkan Ohi tuhansien kilometripylväiden Olen kulkenut jo pitkän matkan Ohi kasvojen pelokkaiden ja ...

Minua on muistettu kutsulla Retkelle merenrantaan. Lähden retkelle, mutta suunta on toinen. Kiireitä kesälomalla, mutta kiitos kutsusta. Siitäkin on musiikkia olemassa.

Ei kommentteja: