maanantai 9. heinäkuuta 2012

Revi sininen ♪ ♫ ♪ ♫

Lacrima blue ♪♫♪♫

Petite création sur une famille formidable☼☼☼☼

 Didi-mau! Käsky toiminnannopeuttamiseksi.

Tähän on tultu meilläkin. Tarvitaan jo armeijan slangisanastoa, että diiba-daabailu lopetetaan. Vaihtuihan puolustusministeri vähemmistöpuolueen määrätessä lopettamaan tarkoituksettoman, toimettoman oleskelun. Edeltäjä puuhaili omiaan, osti asunnon ja myi sen hyvään hintaan. Minulle perityn säilyttäminen tuottaa aina uutta todistettavaa, hoidanko yhteistä omaisuuttamme toistenkin osakkaiden puolesta. 

Mikä katkaisee kamelin selän? Omaishoidosta hyödyn otti kunta. Maalla naapurina antoi rahastusoikeuden sijoittajille ottaa meidän maa omaan käyttöön. Pyöritteli vielä niin, että saa periä tieyksikkö- ja jätemaksuja haluamallaan tavalla. Onhan heillä YYE= yksinkertainen ymmärtämättömien enemmistö päätösten takana lahjottuna alimmasta ylimpään. Heillä on nimetkin, mutta jääkööt mainitsematta, onhan viimeisin tiekunnan hoitokunnan puheenjohtaja nimetön, liekö kasvotonkin. Näen punaista, kun meidän rekisteröidyssä yhtymässä on sihteerikön ilmoituksen mukaan ym:t omistajina. 

Hallinto-oikeus vaatii asianhoitoa varten valtakirjat jokaiselta yhtymäosakkaalta, että saan hoittaa koko yhtymää koskevaa valitusta jätemaksusta hallinto-oikeudessa. Laskuttajat saavat nimitellä meitä vaikka miksi, tai nähdä ehkä itsensä YNNÄ MUUNA osakkaana meidän lailliseen perintöön. Siinä sitä kuntauudistus- ja kunnan toimintastrategioiden perusteita kylliksi. Sanoisin tätä DIIBA-DAABAILUksi, tarkoituksettomaksi, toimettomaksi oleskeluksi, ajan tappamiseksi. Sekin on säästöä, kun annetaan potilaiden kuolla. Luen lööpeistä viihteenä kuin talibanin suorittamasta nuoren naisen mestauksesta. Syynä aviorikos The Book'in suomennetun tekstin ajoilta tähän päivään.

Jätepistettä ollaan lakkauttamassa huonon hoidon takia ja minä valitan jätemaksusta vuodesta vuoteen kumartamattakaan pyhään suuntaan päin. Toisille siitä tuli mekka, meille muukalaisten hautausmaa. Revi sininen ♪ ♫ ♪ ♫ Pikku luominen ihana perhe ☼ ☼ ☼ ☼
Revin sinisen ihanan perheen pienestä luomisesta. Katson viimeisen sinisen Marj Vuoreisen konekielisestä käännöksestä sen ajan kahmuroitten kulettelusta kuullessaan.

Aika on aika aikaa kutakin. Eläjät vaihtuvat, tapa elää ei muutu miksikään.
- Kyllä ne ovat viisaita. 
- Mitt land är inte ditt land, DIIBA-DAABAILIJA(T).

Ei kommentteja: