lauantai 19. toukokuuta 2012

Huonosti yhteensovitettavissa punkinpureman jälkeen

Inhimillinen tekijä | Toista | YLE Areena | yle.fi

areena.yle.fi/video/1337372309724Uusi12 tuntia sitten - 48 minuuttia
Linkki videoon. clip:1337372309724;fmsurl:rtmp://flashk.yle.fi/AreenaServer/ ... Muut jaksot ...


Ensimmäiset hämäläiset

Samoihin aikoihin tapahtui kotihoidontuesta siirtyminen omaishoidontukeen. Kunta haistoi säästökohteen pienentää tukea lakia vastaavaksi. Kysyin sosiaalijohtajan tekemästä päätöksestä. Käsittämättömän sepustuksen mukana oli valitusosoitus:

Tähän päätökseen tyytymätön asianomistaja on oikeutettu hakemaan muutosta Kuopion lääninoikeudelta kirjallisella valituksella kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan tiedoksiantopäivää lukuunottamatta. Valituskirjelmä voidaan sanottuna aikana antaa myös sosiaalilautakunnalle, jonka tulee viipymättä toimittaa se omine lausuntoineen edelleen.
Tiedoksiantotodistus
Tämä päätös on lähetetty 22/12 1993 asianomaiselle.

Kun punkki puree minua, muistan silloin sinua.
Jos se puree kovasti, sinusta tulee rovasti.

Tapahtui niihin aikoihin, kun tunsin eriarvoisuuden leimakirveen kolahtavan tai tatuointitunnisteen neulanpistot ihollani.
Kädessäni valitusosoitus omaishoidontuen määrittämisestä lakia vastaavaksi. Päivän Heinosen näkemys Sirkka Hämäläisen palkitsemisesta eläkkeellä jättäessään tehtävänsä Suomen pankin johtajana. 
Jatkoin omaishoitoajan loppuun, Hämäläinen vartioi saavutettua etua veskassaan. Joku sen sallii vielä tänä päivänä. 
Puolustan perintöosaani viimeiseen asti, Hämäläinen ratkoo oopperan riitoja.

Talouslaskelmat: 
Kotihoidontuki 1700 mummonmarkkaa pudotettiin 1070 markkaan omaishoidontukena. Minulle maksettiin, isältä perittiin palvelumaksuna takaisin. Siitä päätöksestä olisi pitänyt valittaa, mutta en jaksanut. 
Joku salli, että minun sosiaaliseen lompakkoon sai koske silloin ja sijoittaja tyhmyyttään ilmoittaa vuokrankorotuksen syyksi. Rahanarvo en heikentynyt ja eläkkeet ovat nousseet, että maksukykyni on parantunut. Joten korotus kompensoi sijoittajalle aiheutuneet vahingot.

Ei kommentteja: