tiistai 17. huhtikuuta 2012

Räjähdys

Räjähdys
Varo räjähdysalttiita tilanteita ja yllätyksiä.

Tapahtui unessa. Pyssy suuhun ja PAM. Tunnistelen vähän aikaa, miltä tuntuu aivot riekaleina. Ei hyvältä, se ei ollut alkuräjähdykseen verrattava tulimeri ja kilpauinti voittajana. Sitten tajuan vallitsevan tilanteen taistellessani oikeuksieni puolesta. 
Monta asiaa olen saanut kohdalleen. Isovanhempien hautakiveen sedälleni nimellisen muistolaatan. Äidin kuoltua hieno hietakehto odotti. Hautakivessä äidin tiedot ja isän syntymäaika. 
Kolmas nimi ei silloin ollut vielä tiedossa, mutta maailman ihanin sisko sai uurnapaikan äidin arkun päältä. 

Onni ei ollut meidän onnemme. Hänen perimisensä on räjähdysaltis ja täynnä yllätyksiä. Lakinaisten lähettämät esseet asiamiestensä puolesta tulevat jo uniin. En kuitenkaan vielä hanki pyssyä ja suunnittele itsemurhaa. Suomi-neidon tehtävä ei ole rangaista omaishoitajiaan pakottamalla heidät itse päättämään päivänsä. Siinä kärring jävlet tekevät parhaansa. Käytän suurempaa suuta eilisistä mielipiteistä. Nallen kirjan jätän omaan arvoonsa. Bräiviikillä on tänään puheenvuoro. Presidenttipari vierailee kuninkaanlinnassa. 

Uteliaat ennustajaeukot puhuvat jo tulikasteesta. Heillä on hätä ja hyvä mieli, saavatko itse jonkinlaista huomiota vierailusta. Presidenttipari selviää siitä rennosti. Eiväthän kuninkaalliset ole mitään pylväspyhimyksiä. Jossakin suhteessa lähempänä kansaansa pitäessä huolta suvun jatkumisesta. Meillä on päästy vasta ranskalaisiin rakastajattariin ja kissojen kuulumisiin. Toinen rontti otti ja kuoli, tilalle on tulossa venäläinen jatkaja. Tässäkö meidän maiden tulevaisuus. Suomi-neito on hätää kärsimässä. 

Pikkulintu riemuissaan laulevi onneaan. Ei hän jouda kaipaamaan eikä suremaan. Aamusoitto päättyy "lemmenlumoissa", aivot ovat tallella, minkä hajualue on siirtynyt valikoimaan kohteensa. Haistaa minkä haluaa, vain hyviä tuoksuja. Niistä englantilainen parantajapappi puhui pyhänä tuoksuna. Valikoiva kuulo on kehittymässä. Itsekehujat inhimillisessä tekijässä jäivät Vitas'in haastattelun varjoon. Naisilla oli ulkonäköongelmia. Eläinmaailmassa ei kuljeta lainahöyhenissä. Jokaisella lajilla on omat soidinmenonsa ja -pukunsa. Ihminen on menettänyt kauneudentajun, kun ei muista, että kauneus on katsojan silmässä.

Unennäkö oli osa suurempaa kokonaisuutta, joka symbolien perusteella on vihdoinkin loppuratkaisua vailla.

Ei kommentteja: