tiistai 24. huhtikuuta 2012

Made in, niin missä?

Kivikasvot - Tankeros Love (Made in Finland Dance ... - Youtube

Pitää olla oikea kivikasvo muistamaan, mistä on kotoisin. Katsoopa tavaraa edestä tai takaa, paljastuu sieltä valmistusmaa "made in China". Ilokseni panin merkille kivunlievityksessä akupunktion löytämisen uudelleen.

Nokia ei osannut tehdä toisin ja selvitellään syitä, missä valitsivat tuhontien. Ylimielisyys kotimaata kohtaan on johtajien kuolemansynti. Mitä olisi tuntea oma arvonsa ja antaa arvo toisellekin. Narsismista on kyse joissakin perhesurmatapauksissa. Presidenttikisassa mies tunnusti olevansa hävinneenäkin. Se tuotti tuloksen uudessa vaalissa, jota käydään pienemmällä älämölöllä kuin edellisiä. Vaalirahat on punnittu uudelleen. Paitsi SAK:n runoroskapankkiin talletetut velkavaalirahatositteet. Sanoudun irti edunvalvojan valvonnasta ja hänen toimintatavoistaan.

Totuuden torvi lähti matkalle. On ollut hiljaista nettilehdessä. Kuntauudistus ja palvelujen järjestäminen on kaukana puheenaihe. Tänään luvataan kasinon perustamista näille raukoille rajoille itänaapureita varten. Mikä on lain perälauta?

Ehkä se selviää ajan kanssa, kun peräpeilistä vilkuillaan perässähiihtäjiä. Alkuasukkaat seurasivat metsästävää leijonalaumaa. Tiukalla tuijotuksella he saivat ruokailevat leijonat poistumaan. Kiireesti takareisi irti ja saalis mukana miehet palasivat heimon luo. Sijoittajat toimivat toisin. Ovat aina vaatimassa itselleen enemmän vietäväksi veroparatiiseihin. Kyselevätkö lapset ihaillen vai pelonsekaisin tuntein.

- Kuule, faija, ihan tuota en olisi sinusta uskonut.

Ei kommentteja: