sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Kohti kevättä

 





- Kohti kevättä.
- En ole kiinnostunut siemenluetteloista enkä puutarhalehdistä.
- Ei ole kysymys myynnistä, vaan "kohti kevättä" on seuralaispalvelun nimimerkki. Näin on sovittu.
Vielä enemmän hämmästyn, kun numero on minun

Eikä tämä ollut ainoa soitto, joten kiinnostuin, kuka teki pilaa kustannuksellani. Selvisihän se vihdoin. Yksinelävän naisihmisen puhelinnumero oli viimeistä numero vaille sama kuin omani ja viimeisen numeron huolimaton huitaisu ohjasi puhelut minulle. Olin autuaan tietämätön kevään tulosta.  

Teitä on oikaistu tekemällä kallioleikkauksia. Kiviseinämät ovat kauniita rosoiselta pinnaltaan. Korkealta valuva vesi muodostaa jäätyneitä vesiputouksia. Nämä olivat illalla ainoat keväänmerkit lumivallien reunustamilla teillä. Vesisade lisäsi kaupungin harmautta palatessani kotiin. Tulee se kevät kaupungin katolle ja kadulle. Vappuun mennessä on kadut pesty hiekoituksen jäljiltä. 


Tietokonetohtori tulee huomenna tutkimaan, mikä konetta vaivaa. Onneksi reagoi, että vanha rouva on pulassa vakoiluohjelmien kanssa. Kone on aukaistava aamulla, luettava viestit ja otsikot. Muulla ei enää ole väliä. Tietysti areena välittää katsomatta jääneet ohjelmat. Tarkastin juuri areenan toimivuuden. Youtube on toinen tärkeä kanava kuunnella vaikka Kasteesta hyvinvoinnin lisäämiseksi.
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö, kevätvirsiä viidakko kaikaa. Sama kevät saa Karjalan kunnailla puut lehtimään. Sitten onkin kesä.

Ei kommentteja: