perjantai 2. maaliskuuta 2012

Valkoinen peura

Ihmisen anatomisista kuvista on luustokartta mieluisin. Siinä on ihmisen selkäranka, mitä nyt selkärangalla tarkoitetaan. Tämän päivän ihmistä vaivaa selkärangattomuus. Nuorista puhutaan vanukkaina ja lapamatoina. Se kertoo nimittelijän omasta mielikuvasta itsestään. 

Norjassa on viimeinen puhtaasti geneettinen tunturipeura. Ne ovat tämän päivän vaeltajat etsiessään uusia, koskemattomia asuinalueita laiduntamista ja lisääntymistä varten. Samaistun suojaväritykseltäni syntymäpaikkaani. Valkoinen valta näki meidät punaisina köyhän syntyperän mukaan. Olimme kuitenkin miljonäärejä, joskin se realisoitui vasta isän kuoleman jälkeen rahallisesti miljoonaperinnöksi mummonmarkkoina. Tämä on huikea tarina Vihtaniemen ensimmäiselle ja viimeiselle valkolakille. Se on minun itseisarvoni tulla verkkokirjoitustaitoiseksi varhennetuksi vanhukseksi. Hevosen ikä katsotaan hampaista, petäjästä lasketaan vuosirenkaat. Rudolf Steiner kirjoittaa sosiaalisen peruslain vapaaehtoistyön pohjaksi. 

Ruotsin prinsessa on tietämätön, mikä häntä odottaa. Suomen tasavallan presidenttipari ryhtyi leikkiin ja kesti sen loppuun asti. Presidentintekijöiden rahankeruuseen ja juontokeikkoihin en osallistunut. Pidin kiinni äänestäni ja kävin sen kirjoittamassa äänestyslippuun annetun ohjeen mukaan. Olen tehnyt parhaani. Uutisissa eletään jo poliittisesti koko presidenttikauden 6 vuotta tässä ja nyt. Minun rauha on palannut tunturipeuran  luottamuksella, vaikka pedot eivät ole kuolleet sukupuuttoon. Tästäkö on kyse ihmisten elämän kurjistamisessa? Tunturipeura on viisaampi kuin valkoinen mies halutessaan kaikkea yli oman tarpeen.

Ei kommentteja: