torstai 1. maaliskuuta 2012

Tunturipeura

Kuningas voi tehdä mitä tahtoo. Pääministeri puskee läpi vasten tahtoaan. Presidentin toivon tekevän parhaansa. Se riittää Suomi-neidolle. Tunturipeura seurasi jäänreunan sulamista ja siirtyi Pohjolaan. Ihmiset metsäläisinä tulivat perässä.

Pohjoisemmaksi ei voi enää uimalla edetä. Siellä on paikalliset uimamaisterit jääkarhuina. Paikallisuudella ja omalla reviirillä on merkitys, että tietää mistä on kotoisin. 
Ajatuksen kulku liittyy tähän päivään 1.3.2012. Ruotsi sai prinsessan viime viikolla. Kaikki tapahtui neitseellisesti, johon ei liittynyt mitään mystistä. Vanhemmat ovat näyttäneet esimerkillään syntymän ihmeen niin kuin  maailmassa ei olisi mitään epätavallista. Näin syntyy tunturipeuran vasa pälvessä Pohjolan satakielen laulaessa.

Wau, kuinka hellästi minua kosketit ja kuitenkin minussa kaikki järkkyi. Presidenttiparin rakkaustarina ei ole kaikkien poropeukaloiden peukaloitavissa. Median varjossa voidaan kuvia manipuloida. Näin saatetaan presidentin puoliso kiusalliseen tilanteeseen. Todellinen tilanne oli isälläni soutaessa mielisairasta Juljoa hullujenhuoneelle Pahkasalonsaareen. Juljo istui keskipenkillä polvet pystyssä ilman housuja. Isä airoissa vastapäätä.
- Mihinkä silmänsä olisi suunnanut, kun ei voinut soutaa silmät ummessa. Vene olisi kiertänyt ympyrää. Samasta asiasta on kyse pyöriä sivutissien ja pippan peppujen ympärillä. On ollut säädyllisiä ja säädyttömiä murhenäytelmiä. Minun kiintiö on siltä osin täysi. EVVK.

Ei kommentteja: