torstai 22. maaliskuuta 2012

Puutikkaat (ptkkt), se on helppoa, kun osaa

Lauluyhtye Rajaton - Oravan laulu

Miesten vuorolla viimeksi kuuntelin Oravan laulua. Tänään sen esittää lauluyhtye Rajaton. Tässä välillä löysin enkeliäänisen Vitas'in ja pienen taustabändin. Konserttia varten ei roudata monta rekallista rekvisiittaa. Siinä on lavan ja yleisön haltuunotto. PS on pieni näyte suomalaisesta maailman valloituksesta. Puolen tunnin onni vain, jos onnesta puhutaan. Politiikka saa turhan paljon mediaverolla tuotettua aikaa. Senkin voisi viedä maksullisille kanaville. Kuka haluaa politiikkaa, maksakoon siitä rahaa poliitikkojen politiikan tekoon. Se säästäisi veronmaksajien taakkaa veronkorotuksista ja muista leikkauksista. Politiikka on ollut kunnan ja valtion toimenpiteitä kuntalaisten palvelujen järjestämisessä. 

1991 törmäsin kunnan sosiaalijohtajaan, joka kohdisti kaikki toimenpiteet oman osansa kartuttamiseen. Kysyin kunnan sosiaalipolitiikasta. Piilojehovana hän sanoi minua tietokonevirheeksi eikä kunta harjoita puoluepolitiikkaa. Siinä taustat harhaoppina, joiden läpi piti tunkea joka päivä. Se oli alkua kehittyvien maakuntien Suomelle. Keskusta on oppositiossa ja kuntauudistus puskee päälle. Kaksisataa kansanedustajaa esiintyy Pääkallonpaikalla äänellään huutajina värinsä mukaan. 
Muuta punaista ei ole minussa kuin ferrarinpunaisuus. Hyydyin tietokoneen ääressä lähtöruutuun kuin Kimi Räikkönen formulakisoissa. Sininen ja valkoinen, värit ovat vapauden. Vastakkainasettelunaika on ohi. Unohtaminen on taitolaji, kun muistaa unohtaa turhan syyllisyyden.

Ei kommentteja: