lauantai 31. maaliskuuta 2012

Poliittinen palomuuri

Päivän politiikka on liekeissä. Seuraan sukupolvenvaihdostilannetta isäni kuoleman jälkeen. Myyrä ja harakka ovat pellolla pallokasan äärellä. Kohteliaina odottavat, kumpi heittää ensimmäisen pollin. Elinkautisen jälkeen on perinnönjako loppusuoralla. Harakka haki halkomistoimituksen ja ulkopuoliset jakomiehet. Seurasin sivusta toimitusta, maksoin miljoonaperinnöstä kulut. Nyt on päästy EU:ssa pitkälle. Suomi-neito on mukana palomuurissa, jonka uskotaan pelastavan veronmaksajien rahoilla ylivarojen eläneet pankit.

Lieskat lyövät läpi lämmityskiellossa olleista palohormeista. Maaseudun jätemaksuista uskotaan kunnille kertyvän rahaa selvitä lakisääteisistä velvoitteistaan. Tilanne on ollut otollinen kauttakulkeville kuolleitten sielujen metsästäjille. He eivät ole kiinnostuneita maanomistajista, vaan heidän maistaan. Tälle on toteutunut strategia Karjalan vaatiminen sotakorvauksena voittajalle. Sinne jääneet ovat joutuneet vankileireille ja hävinneet jäljettömiin. Tilalle on tuotu asukkaita muilta mailta vierahilta vasten tahtoaan. Tai mistä minä tiedän rajan takana asuttamisen. Evakot saivat kylmiä tiloja korpineen kuokittavaksi hengenpitimikseen. Tämän päivän poliitikot eivät tunne historian vaiheita ja siksi on lähdetty merta etemmäksi kalaan halvalla halpojen hupien perään. Palomuuri on turvanamme vakuuttaa poliitikot molemmilla kotimaisilla ja kaikilla muilla vierailla kielillä. 

Tyhmä kuin saapas. Näin on minut nähty koko 70 -vuotisen elämäni aikana. Kaikki on katsojan silmässä ja kuulijan korvassa. Olen jäljittänyt posttraumaattisen stressireaktion syyt ja seuraukset. Kokemukset ovat muodostaneet aivoissa uusia yhteyksiä kiinnittyessään pitkäkestoiseen muistiin. Sanataiteen osa-alue lääkäreille lisäkurssi "taide ja taudit" on minun juttuni ammatillisesti. Ihminen on taideteos ilman kauneusleikkauksia. Keinotekoiset kohotukset eivät vanhene biologisesti eikä terveys ole sairauden puutetta. 
Puurosaapas oppi lukemaan selvitettyään, mikä on äffän nimi. Alkukirjainhaasteet kiertävät blogeissa. Puurosaapas ratkaisi, f niin kuin faarao. Olen alkutekijöissä opetellessani tavaamaan saksaksi e-mail osoitetta. Luukusta tuli logo eikä postin lähettäminen onnistunut. 
Luukku on tukkeutunut roskapostista enkä ole ostanut lisää roskapostitilaa enkä roskapostisuodatusta. Kirjallisia suostumuksia on pyydetty ja kirjoitettu käsin. Kasettivika esti koneella kirjoitetun kirjeen tulostamisen. Lähetin kirjeen ja luin sen sähköpostin liitteenä muille asianosaisille. Perästä kuuluu jatketaanko vai mennäänkö käräjille. Jokainen lukee lakia tavallaan omaksi edukseen. 

WO AI NI MEN toteutuu pääsiäisenä mandariinikiinaksi. Suomeksi rakkaus on ruma sana.

Ei kommentteja: