torstai 22. maaliskuuta 2012

Käääk ja sjutton också

Viimeisen kerran tässä elämässä katson poliittista keskustelua viestintäviraston perimällä maksulla. Työelämässä ei ollut aikaa seurata päivälähetyksiä. Silloin oli ohjelmakatkos, kun ei ollut katsojia. Tulin työstä myöhään kotiin eikä heti voinut kaatua sänkyyn. Kupla oli illan ohjelma. Sopivaa katsottavaa, kun ei tarvinnut olla mieltä puolesta eikä vastaan. Kupla kertoi amerikkalaisesta perheestä, jota musta miespalvelija piti kasassa.

Niillä 200 etuoikeutetulla oli tilaisuus äänestää Wallinin puolesta. Poissa oli kuitenkin 44 ja riitävä määrä äänesti luottamuksen puolesta. Kamera tallensi onnellisen tilanteen äänestyksen jälkeen. Myötätunnon ilmaisuna naiset silittelivät Wallinin hihaa sanakirjaan lisätyillä huudahtuksilla ihaillen.
- Käääk.
- Sjutton också.

Jos kaikki eivät ole samaa mieltä, lupaa Katainen ryhtyä tositoimiin Suomi-neidon rauhoittamiseksi tekemällä veronkorotuksia ja leikkauksia. Muuten saa maistaa omaa lääkettään oikein isän kädestä. Näillä mennään, kieli uudistuu sanoilla uusin ääntämismenetelmin.

Ei kommentteja: