perjantai 10. helmikuuta 2012

Tekstitaito

Abi-Tv
- Minä niin rakastan laskutaitoa. Sen näytti ekaluokkalainen puristamalla laskukirjaa rintaansa vasten. Minulle se oli rakkauden osoituksen elävä oppitunti. Laskutaito on tai sitten ei. Tänään annetaan näyttö tekstitaidossa yo-kirjoituksissa. 
Minä niin rakastan tekstitaitoa. Se on ollut pitkä tie harjoitella tekstitaitoja. Sanataide löysi minut. Olin täytteenä opettajien täydennyskoulutusprojektissa. Löysin oman osa-alueen "taide ja taudit". Se sai nimensä lääkäreille järjestetystä täydennyskoulutuksesta. Meistä on tehty tulkkeja asiakkaan ja lääkärin välille. Meidän pitäisi kääntää lääkärilatinaksi kirjoitettu lääkärinlähete suomeksi. 
- Höh!? Veikon kotipossukin oppi puhumaan. Antoi siitä näytteen kahden viikon ruopottelun jälkeen. 
- Nöf! Veikko oli tyytyväinen kahdenvälisen keskustelun kehittyessä.

Autistinen Juulia oli 13 -vuotias, kaikkien mielestä vaikeasti hoidettava. Sitten Juulia ilmoitti osaavansa lukea. Häntä loukkasi eniten, kun äiti piti tyhmänä. Samaistun tässä koko ikäni väärinymmärrykseen. Koulutusrahastoa koskevan lain esittelijä sen minulle viimeksi selvitti suoritettuani YEATutkinnon. Näyttötutkintomestari antoi hyväksyvän lausunnon inhorealistisesta suhtautumisesta ympäröivään maailmaan. Maailma on ja pysyy!

Apinatasavalta
Politiikka ei anna näyttöä ajattelutaidosta, järkeilemisestä, yhteisten asioiden hoidossa. Ovat ryvettyneet ja rypevät uusissa jätteissä. Perhettä ei hoideta yrityksen ehdoilla. Se on hyväksikäyttöä julmimmalla tavalla. Perhettä ei pelasta Perheyritysten liitto. On kysytty antamaan asiantuntijana lausuntoja presidentinvaalissa. Toinen yhtä epäilyttävä asiantuntija on diplomiekonomi, joka ei ole oppinut edes nauramaan itselleen. Pitää eläkeläiset laiskoina ja kansaa oppimattomana. Asiantuntijat eivät anna apua. Pitää lakata anomasta armoa. Se ei kuulu julman jumalan toimenkuvaan.

Järjenkäyttö ei ole kiellettyä 12. presidentin virka-aikana. Presidenttiparille on tuttua yhtälö: laskutaito + tekstitaito = rakastamisentaito = toistensa kunnioittaminen. Suurin niistä on ollut rakkaus ja pysyy. Tästä se alkoi. 
O-N-N-I
Osa 1 Kiitos elämästä, Äiti. / Pari riviä tein kirjaimia tänään  / Siinä kaikki. Olen onnellinen. Lauri Viita: Kootut runot 

Ilman mitään taitoja Suomi-neito lahdataan lihoiksi ja muutetaan rahaksi. Siitä on kielletty puhumasta tai muuten nostetaan kirjoitukset poliisin tutkittavaksi! Tämä on sitä suomalaista, kuuluisaa suvaitsevaisuutta, josta sillanpää tuntee lukkarinrakkautta latinoja kohtaan.
 
PS. Kuvan M on muistetuin M. Siitä on tehtävä oma vaakuna.

Ei kommentteja: