torstai 29. joulukuuta 2011

Välipäiväale

Sähköpostiin tulee ilmoitus välipäivän piristykseksi ale -15%. Tilaan tutusta paikasta mustetta tulostimeen. Loppulaskussa ei näy luvattua alennusta. Otan yhteyttä asiakaspalveluun. Samassa tulee automaatin vastaus molemmilla kotimaisilla kielillä kehuen asiakkaan tärkeyttä. Palaan vielä tilaussivulle. Nyt se ei poistu sulkemalla, vaan monistuu useammaksi sivuksi. Pitää ryhtyä puhdistustoimiin F-Securen kautta. Se kestää kauan ja ilmoittaa, ettei haittaohjelmia löytynyt. Tilaussivu ei enää auennut itsestään.

- Miksi minä reagoin tarjouksiin? En ole kuollut ja lankean heräteostoon, kun muste on loppu eikä kopioista tule näköisiä. Olen ollut tyytyväinen nettitilauksiin, mutta nyt oliko houkutus vain järjestää minun välipäivään tekemistä. Pöllön silmässä nukun ja katson Kirsi Kunnasta iltapäivällä.

Vitas blue sued shoes

En vaihda Vitas'ia amerikkalaiseen rokkariin. Näin politbyron vaatimuksen, että Vitas matkisi Jacksonia tai Elvistä. Vitas on laulajana omaa luokkaansa. Amerikkalaiset ovat kulkeneet tiensä päähän. Saa nähdä viekö Angry Birds minun pöllön paikan peleissä ja viihdeteollisuuden työnantajana. Onpahan tämä välipäivien hupia ilman sähköä, ilman vettä. Sulaneita pakasteita kuskataan kaatopaikalle. Sekin on välipäivien suuri tuhlaus rahallisesti ja ajallisesti. Tyhjän saa pyytämättä asiallisesti tai asiattomasti. Olemme tyhjäntoimittajiksi tuomittuja.

Kirjoitustaidon tarpeellisuudesta ollaan jo mieltä, ettei sitä kaikki tarvitse. Tukidollarit käytetään upeisiin palatseihin köyhien asuntoalueilla. Sitä ollaan vuovaamassa Tuusniemen Vihtaniemessä EU -rahalla. Ei muisteta aikaa, jolloin työtä tekemällä elätettiin suuret perheet. Kuka ei sitä aikaa tunne, ei ymmärrä uuttakaan aikaa kulutusta varten. 

Saaren asukkaat kunnan mökissä jatkoivat sukua. Ei heistä tullut veronmaksajia. Pirkko pisti oman haarakonttorin riihelle piikuuspaikassaan. Kysyntää riitti ja seudun isäntämiehet kävivät lusimassa seksin ostosta. Tätä aikaa en halua takaisin. Sijoittajat syövät ihmisten maat. Kypsentelen rosvopaisteja käräjäkivillä. Setelit käytän paistin kääreenä, kun muuta käyttöä en enää keksi. Hymmäilylläni on juuret syvällä sisimmässäni.

Ei kommentteja: