perjantai 18. marraskuuta 2011

Lahjaksi olette saaneet

 Eilisen aamun ajatus

Annat vain vähän jos annat mitä omistat.
Vasta antaessasi itsestäsi annat todella.
-Gahlil Gibran

Hätäpuhelu pankista
- Pikku Hippo on sairastunut. Tarvitaan ambulanssi pian tänne pankkiin.

Nyt Hippo on kasvanut suureksi ryöstäessään krokotiilin kidasta hukkuneita kasvissyöjiä. Hippo on itsekin ruohonsyöjä, mutta tällä joenylitystörmällä pelastaa antilooppeja joutumasta raadonsyöjän kitaan.

Mansikkapaikka loppuu teeveessä. Minun unelmani Mansikkapaikka on syntymässä ja herää henkiin. Etsin juontajan nimeä, kun en ollut sitä kuullut. Jussi-Pekka on monessa mukana.  Pidän hänet mielessä. Katsoin oman Mansikkapaikan valtakirjan allekirjoituksia vuodelta 1997. Isä jäi asumaan Onnelin hallinnoimaan kuolinpesään. Tänään sain valtakirjan uudet allekirjoitukset kuolinpesän palauttamiseksi takaisin meille Mansikkapaikan perillisille.

Tähän asti ei edemmäs on sinun ylpeitten aaltojesi raja. Olkoot esittelijät mitä mielipuolta tahansa. Käräjäoikeus on määrännyt pesänselvittäjän. Juristit keskustelevat keskenään ja minäkin saan olla keskustelussa mukana. Yksi ympyrä sulkeutuu. Se ei ole niin pomminvarma kuin Berlusconin poliittinen valta opposition ja hallituksen yhteisille kytköksille.

- Nyt menoksi, sanoo Ester.

Il dolce suono

Hullun kohtaus

Ei kommentteja: