keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Jounin joikhu

Nunnuka, nunnuka lailailai ei ole kaikunut pitkään aikaan lapinpukuisten, mustahampaisten stunttien esittämänä. Se oli suurta huvia joikhata sitä ja tätä. Lapsille tuli kielto, ettei saa juoksuttaa mummoa "kuka pelkää mustaa miestä" - leikissä. Mummo ei saanut ketään kiinni.
- Kuka pelkää muslimia? Radiokeskustelua odottaessani taisi mennä ohi tai tulee myöhemmin. 

Mubarakin jälkeen sotilashallinto on pahempi villitys kuin ensimmäinen. Demokratiasta ei ole tietoakaan. Ihalainenkin puhuu pakkoyrittäjyydestä. Minulle se on ollut ihana etuoikeus tehdä oikeata työtä Toiminimella. Työpaikkakiusaaminen jäi muistoksi naisvaltaisesta työpaikasta. Tilalle tuli kateellisten lääkärien ja lainsäätäjien taholta kiusaaminen.
- Nyt se rikastuu. On niin suosittu. Kunnanjohtajakin oli sitä mieltä elinkeinoasiamiehenä. Tuntihintaan oli laskettu mukaan lakisääteisten maksujen osuus. Huolehdin eläkevakuutusmaksuista, vuokrista ja muista kiinteistä kustannuksista itse. Muuttuvat kustannukset olivat pienet hierontaan käytetystä paperista ja hierontaöljystä. Tätä jälkipuintia käsitellään hallinto-oikeudessa. Miksiköhän siellä perinnöstäni vastaavana minua nimitetään?

In the Chamber

On rauhoittavaa löytää aamutuimaan video, jossa laulaja on selvinpäin, pysyy paikallaan ja antaa äänen viihdyttää esiintymislavalla. Minua keittää, kun perintölaki on turvannut leskenoikeuden periä kaikki. Se kohdistui kuitenkin vanhempieni elämäntyön tuloksiin. Isäni joutui tyttärensä kuoleman jälkeen omassa kodissaan lesken hallinnoimaan kuolinpesään. Vävynä hän teki perhehelvetin isän haudattua tyttärensä. Sama on jatkunut yhteiskunnassa isän kuoleman jälkeen puoleksi omistamassani osakkeessa. 
Mitenkä selvität kuolinpesienkuolinpesien omistusta lesken eläessä? Pitäisikö vanhempien ostamasta osakkeesta maksaa peritystä osuudesta ihan ventovieraalle leskelle? Huomenna tiedän enemmän, mikä on kuolinpesänkuolinpsäosuuden kohtalo ja arvo. Onhan tuokin yksi sijoitusmuoto sijoittajille. Siinä rakkaus häviää rahalle bisnesenkeliltä.

Periminen on geeneissä samoin kuin Suomi-neidon oikeudenmukaisuuden toteutuminen tänä päivänä. Paha yskä, ja yhä pahenee. Yksinyrittäminen on vaihtunut palkitsevaan vapaaehtoistyöhön Rudolf Steinerin sosiaalisen peruslain mukaan (Projektin muuntaminen). Löytyy sivulta www.koti.phnet.fi/maire41/  
23.10.2014 nettihotellissa aamupalan jälkeen http://kleinitar.info/MaireTirkkonen/
Projektin muuntaminen on välttämätön toimenpide dna:an kotisivun hävitysuhan jälkeen.

Projektin muuntaminen Projektityöväline,
jonka avulla projektisuunnitelmaa muutetaan tarvittaessa toteutusvaiheen aikana.


Projektin muuntaminen Tarvittavat resurssit
Vapaaehtoistyö Erityisosaaminen
tieto, taito, tunne


"Yhdessä työskentelevän ihmisyhteisön hyvinvointi on sitä suurempi, mitä vähemmän henkilö vaatii itselleen suorituksensa tuloksesta ja mitä enemmän hänen tarpeensa tulevat tyydytetyiksi, ei hänen omista suorituksistaan, vaan toisten suorituksista."


(Rudolf Steiner: sosiaalinen peruslaki)
 
Yliarvostettu palkkatyö vaihtuu rauhanruhtinaan sponsoroimiseen. Meidän rauhan välikappaleiden ruokaostoksista kertyvät voitot ohjataan fitness- ja fattfriajan jälkeen maailman rauhan näennäiseen ylläpitoon. On harpattu syömisessä rasvalla, pekonilla ja munilla mässäillyyn. Nyt karpataan itsemme hengiltä sponsorirahojen kartuttamiseksi. Isäni pitkä ikä on sodassa nälännäkemisen syytä. Se antoi hänelle tehtävän huolehtia perheensä elannosta ja turvallisuudesta ydinperheessä. Isänmaan kauppiaat tekevät jotakin muuta.

Ei kommentteja: