tiistai 25. lokakuuta 2011

Myöntämisestä on kyse

Kuningas voi tehdä mitä tahtoo. Tasavallassa on toinen marssijärjestys ilman hinkua tai hingulla. Hinku on tullut tutuksi hakkaavan yskän alkuosana. Mistä lie sanonta jäänyt elämään.
- Yskä meni mutta hinku jäi tai päinvastoin.
- Hinku on mennyt menojaan, mutta yskä ei kun pahenee.
Ilmeistä päätellen Matilla oli jo muut mestat mielessä. Kenestä tulisi pääministeri? James kyllä järjestää stuntin tilalle yhden lautasen kattaukselle.

 Enpä olisi ihan varma, hyppäsikö Matti ojasta allikkoon siirtyessään perhesyistä Perheyritysten liittoon soveltamaan perheen ja yrityksen yhteisiä pelisääntöjä. Voimalassa Herlin tiesi kokemuksesta kertoa, ettei perhettä voi johtaa yritykseen sovellettavilla säännöillä. Jotakin sisäistä väpätystä vaistoan blondin esiintymisessä puolustuspuheenvuorossa. Tuleva Mäntyniemen emäntä on uskottavampi Saulinsa rinnalla. Iltapäivälehdistö näkee kaikessa jotakin hallitsematonta käden liikkeessä. Minne se hakeutui? Kaikki on katsojan silmässä ja kirjoittajan kynässä.

Toinen hinkuja on omaa luokkaansa eikä edusta koulutukseltaan mitään uutta. Hänkin kannattaa yrittäjyyttä, mutta ei muista vahvistamansa lain sisältöä kirjoitustaidon oppimisesta verkossa. Se ei kuulu 61/64 -vuotiaalle Ja työtä on vain palkkatyö, lahjusoptiot ja tulla palkituksi. Se ei ole oikeata työtä, jota palkan tähden tehdään.  Ranskalainen nunna opettajana opetti vielä 75 v Kairon kaatopaikalla lapsia lukemaan.

Kings Can Do Everything 

Tähän jumiutuneeseen tilanteeseen kaipaan vähän vauhtia. Kuninkaallisten juhlista sitä ei puutu, nuorten eikä vanhojen. Päästän Vitasin valloilleen. On ilo olla mukana katsomassa ilman paremmuusjärjestystä. Hän on kuningas ja voi tehdä mitä tahtoo.

Ei kommentteja: