sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Poltetut sillat

- Anna tunturin selvittää, kuka vierelles jää, opettaa ystävänlaulu.
Maasto on käynyt vaikeaksi ja upottavaksi. Pitkospuutkin päättyvät ja siinä sitä rinnalla ruikuttaa.
- Takaisin mennä saa.
Tästä jatkan yksin meninpä minne tahansa. Vähän karpaloita katselen suon reunassa.
Kaikkea vielä teetättää, jokeltelen lapsenlailla mennessäni. Mummosta on tullut kova jätkä. Teksti on präntätty kolmioliinaan. Sen perille toimittaminen tuotti huolta, onko mummo kadonnut. Ei ollut, oli vain vetäytynyt yksinäisyyteen. Tarvitsen välillä olla omissa oloissani. Se on rapulapsen luonteenpiirre.

Tänään on ollut yhteensattumien päivä. Teevee jumalanpalvelus lähetettiin Turun Taidekappelista. Työnimenä Ikhthys. Kun kappeli oli valmis, haalaripukuinen mies lauloi siunauksen tulevalle käytölle. Saman olisin tehnyt itse Verkkokirjoittajan talon valmistuttua. Minulla ei ollut ääntä eikä sanoja. Pyysin siunauksen papilta, joka oli ollut ymmärtäjäni hankkeessa. Vieraskirjassa se on tallessa.

Mopon rekkari ja kiitoskirje Saksasta kirjeenvaihdon loputtua. Yhtä houkuttava kutsu seuraamaan kuin keltaiseen munkinkaapun pukeutunut kiireetön munkki. Teemaviikko lupaa uskonnonvapautta. Se jää jokaisen omaksi asiaksi, ketä uskoo, ketä seuraa. Palaan asiaan paremmalla ajalla.

Long Way suurelle yleisölle,
laulaja ja pieni orkesteri

Niitä aikoja ei voi kuin muistella, mitä sai tehdä ja mikä oli kiellettyä. Mennyt aika oli kuitenkin  elämää. Tehtiin työtä elääksemme. Rauhan välikappaleena meillä oli oma osuutemme. Siperia opetti ja tässä on tulos sponsorirahalla jatkaa lentelemistä maailman rauhattomuuden lisäämiseksi. Kateus ja katkeruus lisäävät eriarvoisuutta. Pois se minusta, on niitä syyparkoja ihan omasta takaa kuolemansynniksi asti.

Susi ei syönyt Punahilkan mummoa.
Vanhempien muistaminen on jokaisen oma asia.

Näillä videoilla voisin täydentää oman tarinani. Sen teenkin Verkkokirjoittajan talossa Munkkiklubilla. Oppilastyönä talo rakennettiin. Minulla ei ollut verkkokirjoitustaitoa. Netti aiheuttaa paljon ongelmia. Kaikkea ei osata ottaa huomioon. Se oli minullekin suuri yllätys. Käytinpä hakusanana mitä tahansa, aina aukesi pornosivut. Sitten tulivat voitot ja rahat Amerikasta. Luukku tukkeutui, on jumissa tänä päivänä. Ympyrä on sulkeutunut. Roskaanit menettävät mahdollisuutensa edetä urallaan kansojen johtajiksi.

Ei kommentteja: