perjantai 9. syyskuuta 2011

Rivikansalaisen etuoikeus

 

Tämä video ei ole käytettävissä.
Pahoittelumme.

Aloitan aamun oopperalla olympialaisissa. Blogger on on ärtynyt illallisesta oluen laimentamiskeskustelusta. Juommeko juopumistarkoituksessa vai vain jotakin juodaksemme. Valitsin mietoa olutta viime tapaamisella. Kysyin, mikä siitä tekee mietoa? Onko se lightia? Se on alkoholitonta. Maistui oluelle ilman kitkerää sivumakua. Viinin tilaajat olivat kiinnostuneita Lapin Kulta putellin antamasta informatiosta. Alkoholipitoisuus 2.7 tai sinne päin. En tuntenut kuitenkaan tulleeni huijatuksi. Ei noussut päähän, kun söin alkuruokakeiton ja palan leipää.
- Ota vettä.
- Kiitos. En juo.  Kiroileva siili vastaa ministerille juomista hillitsevistä tai villitsevistä päätöksistä. EVVK.

Illalla meni pikkutunneille asti. Katsoin Amerikan salassa pidettyä terrorisminvastaista sotaa. Onhan WTC:n terrori-iskusta 10 vuotta. Sen jälkeen vielä Saddamin kukistumisesta 2. osan. Meni yöunet. Kaikkea tapahtuu yöllä ja päivällä meidän tietämättämme. Jännittyneenä katson mieletöntä tappamista valtataistelussa. Jostakin kertoo ajassamme kukkameret tapettujen ja odottamattomissa onnettomuuksissa kuolleitten muistoksi. 

Kaksi viikkoa kesti banaanikärpästen piina muovipussissa. Ei näy liikettä enää. Tämä oli minun eläinkoe banaanikärpäsillä. Tulivat mustikoiden mukana metsästä. En tunne suurta voitonriemua vankina kuolleista, myrkytin vapaana lentävät Raidilla. Tarkoitus pyhittää keinot, vaikka meidän tarkoituksemme eivät aina kulje käsikädessä. Päämäärä on kuitenkin sama, varsinkin sisarusparvessa. Kunnassa ja eduskunnassa on jo liian monta päämäärää yksittäisen kansalaisen ja kansanryhmän päänmenoksi. Valittaja tekee välittäjistä kaltaisiaan suurella rahalla. 

Ei kommentteja: