tiistai 2. elokuuta 2011

Puu-ukkokokoelma ja JäteKukko

Vaahteramäen Eemil on ollut muka pahanteossa tehdessään hyvää. Niin minäkin. Äiti ei enää lennätä kiireesti liiteriin puu-ukkoja vuolemaan. Saan itse tehdä, mitä haluan. Ja tätä minä haluan aina uudelleen kuulla ja nähdä. Välillä vaaditaan antamaan vastinetta uusista rahastuskohteista. JäteKukko on omitunen kolmivarvas kukonaskelia jättäessään. Runon autiossa talossa kehräsi lukki, mutta kukaan ei vaatinut lukkia liittymään tiekimpan jätekeräykseen. Meiltä puuttuu johtaja, jonka puoleen voisi kääntyä henkitoreissaan korisevissa kunnissa kysymään. Kuuluu vain korinaa. Yritän vielä kerran.

Tämä on viimeinen Vitas ja Wo Ai Ni Men! En osaa kuvitella Suomi-neidon lähitulevaisuutta, kun en tiedä itsestänikään kuin maksamani laskut, joita INTRUM JUSTITIA ulosotossa karhuaa. Se teetättää paljon työtä; etsiä lasku, verrata tiliotteeseen ja soittaa laskun perintään lähettäneelle maksunsaajalle. Tätä isäni tarkoitti, kun tulee selvitettäviä kyselyjä. 
- Olisi hyvä, jos joku lähtisi puolesta selvittämään. Onhan meillä edunvalvojia, jotka hoitavat etujamme oman etunsa nimissä. Jopa oikeusaputoimiston apu kääntyy poikkeuksetta avunpyytäjää vastaan. Monta pahojenpäivienpuuta on pitänyt koristella toivomusruseteilla, että tuomionpäivät olisi takana ja elämä edessä syyttömänä rikosrekisterin merkinnästä huolimatta. Mitä on joutua luottotietorekisteriin jonkun maksun harhaillessa maailmalla? Kello käy ja kukko kiekuu.

Nyt vähäksi aikaa on virtaa tehdä rästitöitä. Vitas jatkaa laulamista. Tätäkään onnea en tiennyt kohtaavani ennen heinäkuuta 2011. Väärinymmärtäjät hautaan eroottiseen hautausmaahan, jota ymmärtäjä pappina sanoi kukkapenkiksi. Sitä hautausmaata ei ole siunattu kirkollisin menoin ja tokkopa tuota tarvitaan vihkiäkään käyttöönsä. Eihän punaiset mestatutkaan saaneet hautaansiunaamista, kun papilla ei ollut asenteet kohdallaan Jumalan edessä. He valitsivat puolensa valkoisten mukaan. 
Voi, pappiparat viimeisellä tuomiolla. Ei edes oikealla ryövärinä vaan vasemmalla. Siinä on oikeiston ja vasemmiston ero ja minä olen puoleni valinnut pyytäessäni siirtoa toiseen evankelisluterilaiseen seurakuntaan. Siinäkin on ero, kun Porvoon sopimusta ei saksalainen kirkko ole allekirjoittanut. Maistraatti asialle ja erottamaan kirkosta muuhun uskonnolliseen yhteisöön. Herra hyvästi meitä kaikkia siunatkoon. Kirkoissa käyvät enää pakosta valtiopäivien avajaisjumalanpalveluksissa kunnioittamassa läsnäolollaan. Voi, parannuskokouksien uudelleen elpymistä. Eihän se minua koske, kun olen pakana avionrikkojan mielestä enkä lähtenyt parannuskokoukseen.

Blogger vahtii jo sisältöäkin. Muistuttaa ristiriitaisista muokkauksista eikä vastaa pyyntöön. Pitäsikö tutkituttaa oma pää vai virtuaalinen Isoveli?

Ei kommentteja: