maanantai 1. elokuuta 2011

Lai, lai, lai, lallallaa lallatus

Olen nähnyt hyviä yrityksiä kokeilla äänipillin sointia. Kuka ei siihen pysty alentaa ääntä ja lallattaa, kun Vitas taas avaa äänensä; aaaaa, aaaaa, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Pitkällä aaalla se on merkitty näkyviin.


Wo Ai Ni Men - Spasipa

Iskelmä - Finladia meni liian pitkälle tuodessaan tanssijan lainahöyhenissä keikuttamaan peppuaan. Mitä ministeri olisi tuumannut joutuessaan käsiraudoilla sidottuna sylitanssin kohteeksi. Naku-Pelle oli lasten kosketeltavana runomaratonilla. Tytöt nauroivat, mistä aivan taaperot olivat kiinnostuneita. Taso on laskenut ala-arvoiseksi kulttuuritapahtumissa, jos ne on naamioitu poliitikon ääntenkalasteluun. Näin Lahdessa ja Iskelmä - Finlandian Tapsan tahdeissa. Jäljet pelottavat. Mihinkä kaikki tämä riettaus johtaa? Rallitapahtumasta samanlaisia kuvia. Aamun Kiurulle olisi töitä siistiä suomibrändiä. Tästä minäkin pääsin osalliseksi, kun ruudun täydeltä lävähtää kuvia, enkä tiennyt millä komeuden saa poistettua tai pienemmäksi. Alkuopetuksella olisi töitä, selittää papillekin, mistä niitä lapsia tulee. 

- Kun ette mitään yritä, en minäkään jaksa, sanoi poika. Isä vankilassa riparipäivänä sanoi.
- Ainoa poika ja sekin uskovainen. Isä ja äiti erosivat perheväkivallan seurauksena. Yksi nuori elämä valui hukkaan vanhempien antaman mallin mukaan. Surullista!

Ei kommentteja: