perjantai 27. toukokuuta 2011

Sisarrakkautta

Ilkka Kantolaa ehdotetaan SDP:n presidenttiehdokkaaksi
Ei Luoja kiellä suuria ajattelemasta eikä ole väliä mitä puhutaan, kunhan puhutaan.
Aamun ajatus
Älä pidä unelmiasi pelkkänä toiveajatteluna.
Kunnioita näitä viesteinä, jotka tulevat syvältä sisimmästäsi
ja jotka ohjaavat mitä voit tehdä ja mihin suuntaan kulkea.
-Sanaya Roman

Katsoin illalla 24hBerlin yksi tunti yöllä. Sisarrakkaus jäi katsomatta ja palasin siihen aamulla uusintana. Berliini elää unelmia todeksi muurin murtumisen jälkeen. Sisarrakkaudessa ollaan perinnönjakotilanteessa. Kummallakin on osuutensa omiin unelmiin, joita en uskaltanut toteuttaa aikanaan. Auktoriteetti määräsi mihin suuntaan piti kulkea. Se oli suurta valhetta ja kapuloiden rattaisiin asettelua.
Saksat ovat yhdistyneet ja perheessä lahjakirjasta poissuljetut käyvät perinnönjakoa sisarusten osuuksista. Kunnassa kuin kunnassa sijoittajat ovat edunsaajia alkuperäisten asukkaiden kustannuksella. Kuka siellä keppiä heiluttaa ja mitä hallitusneuvotteluissa tapahtuu?  Se tulee päivänvaloon kun neuvottelut on neuvoteltu. Meillä on hallitus ministereineen eikä vain postikonttori. 

Neekeri, neekeri nokikolari -lällätys jatkuu. Meillä on ihan omaan väriin perustuva eriarvoisuus; köyhät punaiset ja rikkaat valkoiset. Kumpiakin ohjaa EU-direktiivin pankkimaailma. Johtaja on nilkkapantaseurannassa. Haagin tuomioistuin sai uuden sotarikollisen tutkittavakseen.

Hyvästi selvä päivä. Harry Potter lähtee noitakouluun.

Nopeat syövät hitaat ja paljon puhuva katse paljastaa, että rintaruokinta ei vielä ole unohtunut. 
Herrajestas, mihinkä Mikael pystyy ja taivasvarjele, kuka on maan äiti Tarjan kauden jälkeen. 
6.2.2000 kuningas elää viimeistä elonpäivää. Eläköön uusi kuningatar!

1 kommentti:

mammamia kirjoitti...

Kommentoijalle,
blogger poisti sisarrakkauden kommentin, etten ehtinyt edes avata. Jäi vaivaamaan, mitä se sisälsi. Please, voit yrittää uudelleen.