sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Rudolf Steiner: sosiaalinen peruslaki

m-monogrammi
Työ on valtiovallan suojeluksessa. Tätä suojelua en tarvitse kysellä mafioosoilta muuntaessani projektia vapaaehtoistyöhön.

"Yhdessä työskentelevän ihmisyhteisön hyvinvointi on sitä suurempi, mitä vähemmän henkilö vaatii suorituksensa tuloksesta ja mitä enemmän hänen tarpeensa tulevat tyydytetyiksi ei hänen omista suorituksistaan, vaan toisten suorituksista."

Miten tätä lakia sovelletaan omais- ja veteraanien hoitoon. Muuttamalla porkkanat keppikeitoksi niin avoimessa yhteiskunnassa, jossa noudatetaan suljetun yhteiskunnan aataminaikuisia lakeja. Oma pääoma muutetaan rahaksi ulkolaisten pankkien pelastamiseksi. Työ ja pääoma ovat sodassa keskenään kuin Gaddafit vastaan länsimaat. Huomisesta en mitään tiennyt; Osama bin Laden on tapettu, ilmoittaa Obama. 

Vappumarsilla kaivattiin Skinnaria, joka edellisissä kulkueissa oli keulahahmo. Täpärällä äänimäärällä hän tuli vielä valituksi pääkallonpaikalle. Lahden hän delegoi muille puhujille ja näyttätyi Lammilla Perussuomalaisten leirissä muodostamassa hallitusta. 

Z puhuu yritysjohtajien ahneudesta kohtuuden yhteiskunnassa. Oikeudentuntoa on loukattu käymällä kauppaa veronmaksajista. Kenelle kellot soivat, kun ainainen jano vaivaa. Myrkkymaljan tarjoaminen on Iilopin tehtävä nokialaisille. On ollut topone ja isoppiruoko otetaan jatkovarreksi myrkkymaljan huulille viemiseen. 

Zetan luulin olevan jo taaksejäänyttä elämää. Mutta luulo ei ole tiedon väärtti. On itsessään ollut vaikea kirjoittaa, pieni z-kirjain ja ss-(kaksosina) saivat käsinkirjoitettuna suomalaisen version, saksalainen siitä minulle huomautti. Iso Z on jytky Z väliaikaisena puhemiehenä puheissaan jytky vaalivoiton jälkeen valtiopäivien avajaisissa. 

M-vaakuna ja m-monogrammi ovat minun omat. Lähden kauppaan hakemaan lankaa ikuistamaan ne nimikirjoitukset, jotka kurssilaiset jättivät minulle muistoksi keltaisen jäänsärkijän päivänä syksyllä 2010. Heitä kaikkia muistan tänään:
kulkekoon Voima kanssasi!
On ihanaa päättää voimauttava valokuvakertomus tähän kuvaan. Se alkaa päivistä, jolloin sisarusten pariutuminen alkaa, sinkkupäivät ovat ohi. Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti. Vai elävätkö edelleen vai ovatko jo kuolleet?
Sen pituinen se.

Ei kommentteja: