keskiviikko 25. toukokuuta 2011

On on se sellainen häkki

 

Käyttäjä on poistanut videon. Oliko se tekijänoikeuksien alainen, kun poistui. Tilalle tuli mellakoita poliisin ja mielenosoittajien välillä. En luovuta. Kysyn Mertarantaa youtubesta. Löysin monta versiota. Tämä on kuitekin paras.


Elämä pelissä on ihan tavallinen päivä. Oikeastaan minua vaivaa moraalinen rapula eletystä elämästä. Pysähdys:
- Herrajestas, huutaa Mertaranta. Ja tänään sen voin tallentaa blogiini muistuttamaan tästä päivästä. Kaikki on pysähdyksissä. Odotan pelin jatkumista. On siinä päättäjillä pähkäilemistä päin lättyä annetusta palautteesta. Minulle riittä veivaukset ilmassa ja maassa.

Blogger ei suostu laittamaan linkkiä  - Arttu Wiskari - Mökkitie -videoon. Joten näytän videon yhtymäkohtineen omaan mökkitiehen, jonka luulin vievän mummolaan. Lähes sata vuotta mummolaan oli tultu ja lähdetty veneellä piharannasta piharantaan. Ally MCBealin kanssa kuuntelin Varastotalon penkillä lautakuntahuoneen ulkopuolella, kun jakaja nuijii päätöksen pöytään sijoittajien eduksi. Merkitsee määräalan lapsuuskodin uimarannasta ulosmittauksen kohteeksi, jos en maksa toimituskuluja hakemastani toimituksesta; 
jatkaa vanhempieni jälkeen elämää Vihtaniemellä veljesten kanssa. Se oli meidän kolmen osuus miljoonaperinnöstä. Kolme sisarta saivat omaa maata mökkiensä alle. Meidän osuus jäi kaikkien riepoteltavaksi.

Vaalien jälkeen hallitsemattomassa tilanteessa yritetään ilmaveivausta. Annetaan lättyyn suomalaisille ja luvataan maksaa kriisimaiden velat nyt ja tulevaisuudessa aina maailman loppuun asti. On se sellainen häkkituomio. Rangaistusmaalin tekijää ei kyrsi yhtään, mutta turpajumppa on tallella, purra huulet tiukasti yhteen. On se sellainen häkki ja häkkikaverit. Missään ei ole turvallisempaa kuin vankilassa, valtion täysihoidossa. Talousrikollisena tai syyttömänä.

1 kommentti:

mammamia kirjoitti...

15.2.2020 mökkitie saa puomin vauhdin hillitsemiseksi. Näin muuttuu maailma, eskoseni.