torstai 10. maaliskuuta 2011

Isänmaan tuontitavaraa

Globaalisti!
Lupaathan minua rakastaa, silloin kun syreenit tuoksuu, silloin kun aurinko paistaa ja kesäheinä tuulessa huojuu.




Unessa on kaikki mahdollista. Painajaisissa pelastautuminen on taistelemista tai pakenemista. Elimistö valmistautuu kontaktin ottamiseen tai saa jalat alle kääntämään suuntaa, unessakin.Tunnetilan mukaan hyppään pystyyn sydän jyskyttäen. Tai lämmin läikähdys jatkaa valveuneen.

Naistenpäivälle löytyi aiheensa netissä. Työssäni olen törmännyt puutetta kärsiviin ihmisiin. Jotkut suuntasivat jo 30 vuotta sitten Thaimaahan päästäkseen lähelle tyttöjä. Turismi toimii tälläkin saralla. Onko siihen syynä Suomi-neidon sijainti kylmässä, pimeässä Pohjolassa? 
Ei, vaan seksuaalikasvatuksessa, varsinkin uskonnollisessa julistuksessa. Ihminen ei ole tikanpoika eikä kolopesijä, jonka luonto puuhun vetää. Tarvehierarkia on siltä osin muuttunut tekstivietiksi poliitikkojen mallin mukaan. On yhtä ymmärrettävää kuin tekoälyllä ja velkarahalla käydyt viime vaalit. Tuleeko näille jatkoa Berlusconin vieraillessa vaalivauhdittajana? Näin meillä lämpimässä on aina valmiustila. 

Lappalaisten kiireetön elämänohje; kesällä kalastetaan ja jatketaan sukua. Talvella ei kalasteta. Poliitikot lähtevät kylmäksi ajaksi etelään. Siitä tämä EU -into. Mikään maa ei kestä jatkuvaa bailaamista velkarahalla. On tyydyttävä kerran kesässä kilibailuihin juhannuksena kesämökkirannoilla. 
Siitä riittääkin selvittelemistä seuraavaan juhannukseen. Kuinka monta hukkunutta, kuinka monta kuollutta tieliikenteessä, kuinka monta ei-toivottua lasta syntyi, kuinka monta avo-, avio-, sukupuolineutraaliaeroa kirjataan, perheväkivallasta puhumattakaan. Sitähän tapahtuu kaiken aikaa. Ollaan me metsäläiskansa, joka lähtee tunnekylmillä lomilla thaityttöjen hoideltavaksi. 

EVVK poliitikkojen itseilmaisuntavat ja tottumukset seksuaalisina olentoina. Vähemmästäkin sekoilusta ihan silmissä mustenee kuin entistä koulupoikaa. Hän pyörtyi, kun terveystiedontunnilla otettiin anatomiset kuvat esille. Lapsesta lähtien on syötetty satuja ja tuotettu elinikäisiä traumoja uskonnollisissa yhteisöissä. 
Minä olen se pakana, joka en ollut käännytettävissä.

Ei kommentteja: